![]() |
Sve objašnjeno. To je to. Casper je sve to objasnio, nesebicno, ali...mnogo vremena treba. Treba pogoditi manir svirke, farbu. Imam neke ritmove radjene na taj nacin.
Nakon svega mogu samo da kazem - nije mi nepohodno. Za vece svirke ionako uvek ide gitarista :) pa zvuci sve ok. Kada bi bio neki pack sa tim gitarama kupio bih ga, verovatno. Skidam kapu ko sedne i uradi sve sto je potrebno za univerzalne ritmove. Do sada nisam bio odusevljen ovim sto je na trzistu. Nekako....brzo dosadi. :) |
to ti je fora od brme, brma gitarist je tako u DK , dk gitarist isto sve
|
Pratim kanal Roberta, svira pjesmu Stand by me, u potpisu navodi da surađuje s već spomenutim talijanima, Sample Creator. Na ovoj pjesmi koristi njihov materijal i tu se vidi i čuje ono što sam predpostavio. Možda će nekome odgovarati ovakav sound ali on je u odnosu na izvorni zvuk Yamahe toliko "nabijen" da je sasvim izgubio prirodnost. Meni to zvuči katastrofa, kao niskobuđetna yamaha od prije 20 godina.
Volio bih od vas čuti da li je to samo moj dojam ili se varam. https://youtu.be/xExrGJX1lH4 |
Casperu, ti to odradjujes jako profesionalno, nevjerojatno dobro, super ti ide, nastavi dalje. Ali za mene kao prosjecnog korisnika je to sve malo komplicirano da bi krenuo ovako od 0, tj. vjerojatno bi se i posvetio tome ali posao, djeca, jednostavno ne ide. Zanimljivo je pogeldati ovakve klipove. Lajk i Sretan Bozic koji slave! Pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org