![]() |
Citat:
Bingooo :) |
1 Privitaka
Citat:
Transpose edit: |
Ne znam da li je @Bokic riješio svoj problem ali dobro će na i na ovoj temi doći video koji prikazuje kako zamjeniti puknuti gumb.
https://youtu.be/Td0D4r1_ASw |
Hvala, Casper.
Nisam jos resio jer nisam nasao deo. Kod nas, naravno, nije bilo, moze da stigne za dva meseca, ali mozda i duze. :-O Ako imate nekog negde od koga moze da se naruci, bilo bi super. |
1 Privitaka
Na žalost, nemam neku "brzu liniju". Morat ćeš naručiti preko trgovine koja prodaje Yamahine proizvode, a koliko vidim cijena je povoljna (valjda u skladu s kvalitetom :D) i ne bi treba biti mnogo skuplja od ove sa slike.
|
Ma nije fora u ceni, nego što se ne zna kad će stići.
Videćemo. Sad kad vidim kako izgleda, ne čudi me što je pukla. 😂 Dodato: Doduše, jeftin je bio kad sam ga uzeo, pa nek i oni zarade nešto. 😊 |
1 Privitaka
Ništa nije vječno, pukne i tipka kad je nagaziš :D
Vrijedi pogledati konstrukciju gumba. Plastični pregib se nalazi gore pa je logično da pritisak u tom dijelu može polomiti plastiku. Dakle, gumb treba pritiskati u donjoj polovici na način da se prst povlači prema sebi. Lako je sada biti pametan. B-) |
Vredi probati. :)
|
Bass Hold funkcija
Simapatičan dvojac objašnjava kako funkcionira nožna funkcija Bass Hold. Odlična mogućnost. Nisam upućen, može li to na Ketronu, Korgu? ;)
https://youtu.be/a_dVhTJTyE4?t=145 |
Ukljucio sam mikrofon u klavijaturu na kratko, imam pilot akg 520, ali se mnogo slabije cuje od boja i Stylova. Ako bi hteo da podesim da sve bude kako treba onda Style mora na 50-60 da ide a mikrofon maksimalno pojacan. I sad, pitanje je da li da sve Stylove i boje, ali i midije podesim na tu jacinu jer realno retko kad cu (samo kad neku popijemo kod kuce) da tako koristim mikrofon i da li bi to smetalo posle negde gde je ozbiljna svirka. Znam da mogu na mikseru posle da podesim ali ako je sve na pola snage od klavijature do miksera mozda nece da ima dovoljno snage za nesto ozbiljnije. I naravno da podseetim Dr. Caspera da kad bude imao vremena i volje izbaci neka podesavanja za vokoder. Ono sto sam ja cuo deluje kvalitetno, ali sad neka finija podesavanja kad bi se odradila verujem da bi moglo i da bude veoma upotrebljivo na svirci. Inace i ono sa dve petice (hs5) je fenomenalno. Zvuk je za te male zvucnike neverovatno jak i cist.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org