![]() |
Najbezbolnija varijanta je naći ritam za jorgovane i varijaciju strofe ubaciti u neku rumbu, ali kako nisam imao vremena da ga tražim, sebi sam za Tyros iskucao brzinski traku bubnja, u perkusije stavio tomove na "rafal" i iskucao bas liniju.
|
Evo ovako zvuci moj ritam za pa900 a verujem da bi tako radilo i na pa800. Ne zamerite na greskams pri sviranju, snimljeno nabrzinu samo da vidite kako ritam radi
https://youtu.be/UVVJYDGB_SA |
Citat:
|
Citat:
Poz drug ritam zvuci perfektno. Imam jedan mali problem ne znam kako da ucitam ritam posto je tvoja novija a moja starija pa navodno je drugaciji proces ako mozes da mi posaljes ritam i objasnis kako da uradim to. I uzgred poslusao sam snimak lupio lajk i sub 😊 Dodato: Citat:
|
@zoblicaa : koji model korga imas? U principu ritam se samo iskopira, ali je problem sto moras imati u klavijaturi isti drum kit kao kod mene, jel sa nekim drugim nece ovako zvucati... takodje i ostale elemente ritma, bass, kontra gitaru itd... ali bubanj je najbitniji da se to cuje kako treba
|
Citat:
Drugar imam korg pa 800. I imam uske drum kit... E sad gitare is ostalo to nisam toliko zagledao pa ne znamm. Nadam se da ce slicno zvucati 😅 |
|
Citat:
|
Citat:
Da se dogovorimo imam ja oko 800 namjenski ritmova ako vam sta treba. Da mi nekako posaljete na mail |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org