![]() |
Kolega imas solidnu spravu,ali ako te zulja 500-600€ u dzepu mozda bi ti odgovarao Roland VR 09?Nije Nord Clavia po kvaliteti a ni po cijeni. Vjerojatno da taj model nije poznat kod nas , pogledaj malo na stranim forumima ili mi se javi na mail.
Pozdrav |
Citat:
Ako im se ne dopada tvoj instrument neka traze drugog klavijaturistu.;) |
Apsolutno se slažem sa nesaband ! Mislim da uopšte nije toliko bitno na čemu svirate (usput tvoja sprava je više nego solidna - blago rečeno) nego kako svirate, imate li energiju, možete li je prenijeti na publiku, koliko vam je ugodno da zajedno svirate uopšte.... To su po meni daleko bitnije stvari o kojima bih razmišljao. Kasnije, ako osjetis da ćeš više doprinijeti promjenom instrumenata onda počni razmišljati o tome, i dalje radi se o tome šta ti misliš da je ispravno. Na kraju ti uvijek bude "sam pao, sam se ubio".
Sent from my HTC One mini using Tapatalk |
Hvala momci,toliko mi je falilo da se smirim. Definitivno je ne bih uzimao. Bar ne jos...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
smuchac,
kolega,koliko dugo Ti sviraš... Ne mogu da skontam sad na prvu,ali mislim da si dugo u ovim vodama , jel tako ? |
Citat:
|
Citat:
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Šta vam se čini od MO6? Vidim da samplove ne guta al vidim USB port,mogu li unutra trpat zvukove? Nije skupa a po youtubeu slušam i čuje se ok...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org