![]() |
Alene.Pa mozes i na shtake nesto povezati pa da ti i one zavrsavaju dio posla.<<haha.salim se ali ako uspijes sve to povezati javi se meni pa cu ti ja dati set od lee sa kojeg mozes voziti bubanj na bilo kakav aranzer i izlazi juzni vjetar.Posto si ti na bolovanju i povlasten si a i volis se igrati hahaha.<slobodno se javi na msn.Pozdrav za ostale clanove
|
Iako josh uvek ima jako malo materijala, otvaram tutorial sekciju.
Tekst o midi-u je iz downloada premeshten tamo! :) http://www.yu-midi.com/tutorial/index.php/Midi Ovo bi trebalo da bude muzichka enciklopedija. U pretrazivachu kucajte shta vas zanima, i vratice vm se rezultat. Mozete i sami da dodajete nove chlanke, zato navalite! :) P.S. Za ovo je potrebna posebna registracija, za sada... Sve je uradjeno po principu wikipedije! |
To KREŠO majstore evo sada je sve bistrije,jbiga učim cjeli život i umrijet ću tupav:-O...
Ali mogu vam reći da ima posla oko slaganja seta... a ništa treba sjest i zagrijati stolicu.... Bogami nasao sam jos nekih stvari tako da sam prezadovoljan,pa meni druge klavijature nece trebati jos dugo dugo.... :lol: ma kaki pa800 on je nista za ovo...=)) Pozdrav svim kolegama muzičarima i pijanistima... |
To moze 100% ispravno da radi samo ne vjerujem da bi ti to zeleo znati jer
to je toliko komplikovano sto mi se neda ni da pisem. Moras u COMBI mode da u svakoj kombinaciji dodas i taj BUBANJ na 8oj traci i svaka od te osme trake da bude na kanal 10. Ako to radis u SEQ mode onda drzi pistolj pored sebe, kad ti zamagli da mozes da sam sebe tresnes u chelo. |
Pistolj imam samo mi upustvo fali:D Da nezelim da znam nepi pito ovdije. Skontat cu nekako. U ostalom 2 eventualno 3 bubnja koji bas i gitara i za aranger mi netreba vise. A nebi reko da ce to uzeti puno mjesta i rada! Ma vidjet cemo, uglavnom hocu to uradim pa makar kad zamagli da se roknem:D
Pozdrav,Alen! |
Citat:
|
GALA je u pravu...kada mjenjam zvukove ritam trza zato kada sviram moram sto manje mjenjati...
a zato sam se ja snašao.... nariktam si da na doljnjij klavijaturi s kojom vučem druge samlpove nariktam si još dva sampla tako da samo na doljnjoj kljavi uključujem i isključujem koji mi treba....... Imam jedno pitanje??? Kako da prebacim zvuk koji ima izlaz sa (L/MONO) Na drugi izlaz (INDIVIDUAL1)trazim,trazim a nemogu naci jel moze samo netko dati smjer kuda koja opcija ... Hvala unaprijed.... |
Idi u MENU pa MFX ako se nevaram da se tako pise tamo ces vidjeti svih osam boja ,ti na boji kojoj hoces stavi broj (1) inace ti sigurno stoji na FX ili L/R a ti stavi broj (1) to ti je INDIVIDUAL 1
|
hvala care!!!!
|
korg pa 50
pozdrav svima
kupio sam pre neki dan korga pa 50 novog ali neznam kako da mu ubacim nase ritmove u boje i neznam dali je moguce uopste?drug mi je poslo set sa bojamaa i ritmovima od pa 80 ali nemogu da ih otvorim kod mene dali neko zna kako je to moguce |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org