|  | 
| 
 hehe srdacne cestitke,samo neka ima djece i bit ce veselo. | 
| 
 "I tata bi sine"... E,-ludi ste... :) Majstore,-sve najbolje !!! Ziveo,-i pozdrav za tebe i porodicu !!! | 
| 
 Cestitam na novom clanu i neka je bebica ziva,zdrava i lepa na batu. http://img.123greetings.com/thumbs/f...00-15-1599.gif | 
| 
 Citat: 
 Ja ovo ne kontam nista. Pa covjek je dobio dijete prije vise od 8 mjeseci,i jos malo pa ce i prohodati,a vi se raspisali....;) Hajde,da je jedan-nego tri posta....Cestitajte mu onda kada mali prohoda....:) Pozdrav | 
| 
 ..... Hahah...ma, nego jel poceo mali da svira nesto? Jel ga vec brat poceo uciti?=)) | 
| 
 Ma,-nema veze... Nikad nije kasno... | 
| 
 ...Bilo je negde 93 godine a sestra od tetkinog muza (moja tetka) rodila je dete. Moja tetka zivi u Turskoj a ova druga u Makedoniji...krenula moja tetka kod nje neko vreme da cestitaju za sina i nose sa sobom oni onu ''Bombonjeru''. Kad stignu tamo neki mali decak sedi ispred vratu...udju oni unutra i ''Hairlija Sin!'' kad ce ona...NIJE MUSKO NEGO JE ZENSKO...kad ce moja tetka ..a sta bi jadna rekli su nam da je Musko... a ova ti zena kaze tetki...ah taj, enoga kod vratu tamo igra se. | 
| 
 Sve cestitke celoj porodici. | 
| 
 Citat: 
 Ovom najmladjem mozda i nece biti potrban korg.Sta znas, mozda mali bude hteo svirati iskljucivo na Rolandu ili Yamahi he he.Ipak u nesto se udarati mora. Nikad nije kasno za cestitke pa makar i sad nakon izvesnog vremena. | 
| Trenutno vrijeme na Forumu 23:32 | 
	Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.

Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org