![]() |
hehe srdacne cestitke,samo neka ima djece i bit ce veselo.
|
"I tata bi sine"...
E,-ludi ste... :) Majstore,-sve najbolje !!! Ziveo,-i pozdrav za tebe i porodicu !!! |
Cestitam na novom clanu i neka je bebica ziva,zdrava i lepa na batu.
http://img.123greetings.com/thumbs/f...00-15-1599.gif |
Citat:
Ja ovo ne kontam nista. Pa covjek je dobio dijete prije vise od 8 mjeseci,i jos malo pa ce i prohodati,a vi se raspisali....;) Hajde,da je jedan-nego tri posta....Cestitajte mu onda kada mali prohoda....:) Pozdrav |
.....
Hahah...ma, nego jel poceo mali da svira nesto? Jel ga vec brat poceo uciti?=))
|
Ma,-nema veze...
Nikad nije kasno... |
...Bilo je negde 93 godine a sestra od tetkinog muza (moja tetka) rodila je dete.
Moja tetka zivi u Turskoj a ova druga u Makedoniji...krenula moja tetka kod nje neko vreme da cestitaju za sina i nose sa sobom oni onu ''Bombonjeru''. Kad stignu tamo neki mali decak sedi ispred vratu...udju oni unutra i ''Hairlija Sin!'' kad ce ona...NIJE MUSKO NEGO JE ZENSKO...kad ce moja tetka ..a sta bi jadna rekli su nam da je Musko... a ova ti zena kaze tetki...ah taj, enoga kod vratu tamo igra se. |
Sve cestitke celoj porodici.
|
Citat:
Ovom najmladjem mozda i nece biti potrban korg.Sta znas, mozda mali bude hteo svirati iskljucivo na Rolandu ili Yamahi he he.Ipak u nesto se udarati mora. Nikad nije kasno za cestitke pa makar i sad nakon izvesnog vremena. |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org