![]() |
sto nece farbati u belo kad ga je dobio dzaba. . .
|
Na zalost nista spektakularno. Lijep izgled mi je malo uzdrmao dijafragmu ali pri pregledu specifikacija recenica :"Samples cannot be used as wave data for the sound engine" , mi je ponovo izmamila blagi osmijeh kada pogledam svoj X6 pored mene... Na zalost, nista posebno od novog Rolanda!
|
Pa onda je to slicna fora kao sa Motifom, napravili sakatog mladjeg brata Mo, a za Fantom je Fa, samo sto se u Mo mogu ubacivati samplovi.
|
To su garant zbog Namma požurili da izbace nešto novo, pa daj brže bolje da se nešto sklepa...
|
Ima zvukove za Integre 7 sto znaci da jako dobro zvuci. Na Balkanu ako nema sempler i nemoze terce ne vredi nicemu. Videcemo kolika ce biti cena, ali nesumnjam da je veoma dobra klava. :)
|
Ne smeta meni ni što nema sempler niti terce niti bilo šta drugo, samo mi je malo to prepakivanje jedne klavijature u drugu, malo već dojadilo :) Ali ajd da sačekamo cenu pa da onda još prodiskutujemo ;)
|
Eto, ako ne čita semplove ne valja...poznata priča
|
mozda gresim ali ovde ce samo cena biti paprena,a sve ostalo slicno kao i pre kod fantoma(cak i malo losije)... cini mi se kao sto je korg izbacio onj korg m50 da unapredi Tr-a i le-a,pa nije ustvari nista revolucionarno postigao....za sad mi se jedino dimenzije dopadaju :D
|
Citat:
|
A toga Mo ce morat nazvat Yamaha Brato zbog prva dva slova :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org