![]() |
@Dmmacak ako mozes da mi posaljes jedan Drum sa Layerima,da probam to kod sebe na T2,cisto da vidim kako zvuci. Koristim fabricke Drum Kit-ove i super su.
Hvala. NordX |
Pokusavam da ukucam ove parametre al mi nesto ne ide,da li mozete da mi ovo objasnite preko skypea.
Dodato: Da li mozete da mi ovo objasnite, putem skypea ili vibera,posto se mucim vec satima i ne mogu da ukucam ove parametre. Ako moze ostavicu vam svoje podatke. Hvala unapred.. |
3 Privitaka
drzof,
pretpostavljam da imas problem sa MSB, LSB i Program Change sto ti je vec objasnjeno. Evo i slika: Slika 1: Kao sto je obelezeno, ides na Edit. Daljne slike su izvucene i Song Creatora a ne Style Creatore zato sto u Uputstvu nema slika, ali je sve skoro isto, pa nemoj da te zbune sitnice. Slika 2: Kad dodjes do Edit-a iz prve slike (na Slici 2. pise 1-16 - ista stvar u ovom slucaju), pritisni oznaceno dugme za 'Filter'. Slika 3: Zaokruzena dva polja moras da stikliras: CONTROL CHANGE i PROGRAM CHANGE. (MSB i LSB su Control Change) Sad se vratis na sliku 2, i MSB, LSB, i PROG upises vrednosti za zeljeni instrument. Npr., za Live Kit 1 je: MSB-127, LSB-0, Prog-88 Ako ne znas gde to da vidis, idi na: 1.FUNCTION (dugme levo od ekrana) 2.UTILITY 3.CONFIG 2 4.Display Voice Number Ovo poslednje odaberes i uvek kad odes u banku instrumenata vidis njihov: MSB, LSB, Prog. - tim redom. |
Hvala Bokic.Uspeo sam,nije mi bio stikliran kontrol change.
|
Hvala na pomoći. Eto, i ja se malo igram s tim sempliranim bubnjevima na Tyrosu. Jedno pitanjce: Kad odredimo MSB, LSB, Prog, da li tada u svakoj varijaciji, intro, break, ending, moramo zasebno pohranjivati style? -Ili na svakoj varijaciji posebno podešavati MSB (...) pa sejvati?
Nadam se da razumijete što pitam... |
Ovo drugo:na svakoj varijaciji podesavati pa onda sejvati....
|
Zar se i na T3 moraju raditi ove vratolomije?
|
Ne.
|
Vidim ga u tvom potpisu pa sam mislio ...
|
A u tvom potpisu kolega Casper jos uvjek Tyros4....
A ja mislio...... :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org