![]() |
I bre vane bio si 20-ak km od mene! :D
Mozda i manje... :) |
Citat:
A Yamahu neku, DX11 ili V50, kuka li za njima? :lol: |
hehehehe jeste bez njih ne moze sad ima i triton le a kad sam doso kod njega pred 2 nedelje uzeo je i kavai ka1 ja mu kazem sta ce ti a on ma neka ima ali opasno je stelovao svtarno on ne zna i sam sta radi hahahah
|
vaxter jas sam reko da idem za srbiju ali jebiga nismo se culi tako je bilo sve na brze ali opet za mesec dana idem tamo a gde zivis to blizu do grabovci jel znas gde je to izmezu sabac i ruma ajde reci gde si ti pa kad idem javicu da se upoznaemo pozdrav
|
Ja sam u Shimanovcima.
To ti na auto-putu Beograd-Zagreb. Ne znam odakle ti dolazish i kojim putem idesh. Shimanovci nisu izmedju Shapca i Rume, nego Beograda i Rume... Evo imash mapu ovde: http://uk.multimap.com/wi/21660.htm Uvelichaj da vidish Shimanovce... Malo ti to mesto :)) |
zdr
jujjjjjjjjj sto puta sam proso taj put ali eto vidis to je to ali sad kad idem javicu se da se upoznaemo ja svaki put nosim i klavija turu sa mene pa malo ako hoces ke se zezamo i tako pozdrav cuemo se
|
Dogovoreno! :)
Ali pazi! Prvo mora da se zapijemo, a tek onda da se svira! :) Bolje sviram kad se malko nakvasim! :D |
hehehhhe normalno i ja bez to ne mogu ali da znas ja castim ke ponesem jedan makedonski pijalak jujjjj kakav je ima da trazis svaki put da nosim to je uzo santali pozdrav
|
pozdrav
HEJ VAX.ja sam svirao u Pecincima dva meseca,98 ili 99 god...
pevac je bio iz Subotice,pevacica iz Obrenovca,Bubnjar iz BG i gitar. iz Osjeka... Bilo je ludo i nezaboravno! Pozdrav |
Opet ja
Zamalo da zaboravim Vaxter,
ne mogu nikako da zakacim neke setove na UPLOAD... pise mi da takav fajl vec postoji... |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org