![]() |
Eeee bravoo Nedime vise dosta je stvarno o ovom sranjuu!!!! Fajron tema matere mi nemoze i gotovo!!!!! Ako kaze da moze nek uradi to sto je Nedim reko i kraj!!!!
|
Ma ovo sve nas napravi amatere, ko klinci smo, dosadni, povraca mise na ovake teme,
godinu i po se mlate i nista jos, baci ovo u smece da ne uzima mjesta na forumu, uvjek zamislimo neke gluposte ko klince umjesto da razmisjamo o muzici i vaznijim stvarima. Da uzmem sve vase sintove mozda kod 85% vas na svaki sint izvadicu jo 10 MB slobodnog mjesta a sve boje da rade ispravno, sve je to SMECHE unutra brate koje nije nigdje pohranjeno samo stoji po setovima. Video sam 300 nasih razlicnih setova, to je da places i da kose kidas. Covjek place za vise RAM a u setu ima 15 MB gluposta koje ni on sam ne zna da su unutra i uzimaju mjesta, hajd vise sta je smjesno smjesno je. Pozdrav |
Nedime U Ovoj Temi Ti I Ja Dajem 1000% Pravo ,,gdje Si Upravu Tu Si Upravu
|
Javite se ovom(mikipa1x@hotmail.com)coveku...njegov pa1x je na
96mb,,,kako su mu to uradili u MK nemam pojima..ali je istina,video sam svojim ocima kad je dolazio kod mene u Pirotu...i njegov se u pa1x je 75mb...pa sad vi vidite!!! To sam govorio i na drugim forumima i ljudi nisu verovali dok ga nisu kontaktirali... Puno pozdrava! |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org