![]() |
Citat:
|
Ja sam u Francuskoj i sad sam kupio PA 50 sd, on kosta 549 €
Dodato: da, zaboravio sam da kazem da kartica sd mora da se kupi odvojeno a ona kosta oko 7-8 € |
Moja preporuka ti je da umjesto te dvije navedene klavijature ti ljepo uzmeš rabljenog Korga PA 500 cijena ti je skoro ista ko i rabljenom korgu Pa 80 a ipak je to puno novija klavijatura, istina nema sampler ko korg Pa 80 ali ima puno drugih stvari koje Pa 80 nema, a kako zvuči pogledaj si malo na you tubu, u rukama majstora zvuči fenomenalno...
|
@BECO
ja sam prije 2 tjedna kupio pa 50 sd u Zg i izasao me novi 700 € a to je najpovoljnije sto sam nasao, u nekim shopovima bio je cak i po 800-850 € vjerovali ili ne... |
I moj glas ide za PA 80 jeste da je starija klavijatura ali je i dosta bolja, bolje dirke i celokupna izrada je dosta bolja. Još kad se ubace malo semplova na karticu moze baš dobro da se sredi :)
|
Citat:
Prelistaj druze temu ovde na forumu Pa600 pa razmisli. Mene bi stvarno bolelo da dam toliki novac za Pa50SD ili Pa80 a novi Pa600 na dohvat ruke. U svakom slucaju po pitanju teme, Pa80 sa karticom 8-> Pozz |
Kolega rolandx, evo bas citam ovo i trazim pa 600 ali nemogu ga naci niti u music shopovima niti u oglasniku...ima pa 50, pa 500 i pa 800...pa 500 kosta novi 1000-1100 € ovisno u shopu, a pa 800 oko 2000 €...polovni pa 500 ima od 700-800 €, a pa 800 1100-1300...pa 600 vjerojatno ima za narucit ali nema ga uopce u ponudama pa je onda moguce da mozda njega ni ne nabavljaju uopce, ko ce ga znat, , a koja je cjena to bi morao bas ici pitat u odredeni shop (jer oni zovu tog dobavljaca pa onda saznaju cjenu)...kolko sam ja skuzio po mom iskustvu, obisao sam 10 shopova u gradu i zadnjih 2-3 mj jer sam gledao sta ima i sta da uzmem, naisao sam na sve osim na korga...ima ih jako malo a na lageru gotovo nista...opcenito ih ima malo u ponudi, neki ih ni ne nabavljaju uopce...sad ima velika ponuda ovih nekih mendelli i casio klavijatura, neznam uopce sta je to, ima nesto od yamahe i rolanda i to je to...tu i tamo koji korg bude...eto takvo je stanje u Zg barem u ovim shopovima gdje sam ja bio...Pozdrav
|
Makl provjeriti ću ti ja za pa 80, mislim da ima tu kod nas jedan za prodaju pa ti javim ako si još zainteresiran ;)
|
ma hvala ti albin ali ne treba jer vec sam uzeo pa 50 sd i ucim i mucim se sad s njim malo...uzeo sam novi tako da nema mi smisla sad to prodavat a i za sad sam zadovoljan, nek se otplati i neka zaradi kroz godinu dvije za neki pa x 2 ili 3 i ja sam zadovoljan :)
|
pa80, sta ce ti pa50 kad nema semplera -.-
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org