![]() |
Ako gledamo aranžere kao celine, po meni Jamaha je na prvom mestu. Do skora sam mislio drugačije, ali kada sam čuo kod ortaka kako zvuči Tyros 2 oduševio sam se.
|
@ЂолеПФК to je to... :D
|
Citat:
sts = ots Znači ti imas sempl koji je skala neke terce ? To mi zvuči ljepše nego korgove terce .Jesi primjetio i ti razliku ? Sad koliko su praktične ? vjerovatno jesu ,samo moras naći način koji ti odgovara za upotrebu . |
nego @DELL jel ide ta tema posebna za yamaha obožavatelje :D :lol:
|
Zvuce puuuuuuno puno ljepse od bilo kakvih terci. E sad, na Korgu je koliko ja znam puno terci preko ensemblea i ne znam jel se kod njih moze smanjivat. Jer ne mogu nikad 2 glasa zvucat isto, terca mora bit 'ajmo rec suptilna i dosta tisa.
|
Klub ljubitelja Yamahe
Ovi sto vole motore neka drugu temu prave :lol::lol: Evo ovdje cemo mi yamahasi dijelit utiske o nasim masinama. Hvalit nase i pokusacemo da ne kudimo druge :D Znaci samo bez vrijedjanja i bez prepiranja. Evo iskopiracu nam postove iz one teme ovdje ;)
|
Može se i na korgu stišavati ...
Nego Dell , kako na harmonici stišavaš drugi glas dok sviraš dvoglasno ?;) |
Rijetko sviram dvoglasno na harmonici, narocito forspile, uglavnom unisono, akordi i prelazi ;) Inace govorimo o idealnim uvjetima i njihovom oponasanju na klavijaturama, npr. orkestar sa 2 harmonike, pa terca tisa.
|
Dobar odgovor,dobar:)
Postovano sa mobilnog uređaja |
O.K.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org