![]() |
za akorde su ti kolege uglavnom rekle sta nije u redu, i to moras da ispravis. a ja mogu da ti kazem da skines taj release (hall ili sta vec) sa solo boje s kojom sviras forspil, posto se bas neprijatno cuje taj metalni zvuk, bolje ostavi boju suvu kakva je, i dodaj malkice delay-a.
|
@maricm tacno te akorde sam svirao i ubedjen sam da nijednu dirku nisam promasio, e sad moze biti da nisam uskladio desnu sa levom rukom. @yamahapassion upalio sam sustain da bi "kao" bolje zvucalo :D sutra cu postaviti demo za ovu pesmu gde sviram samo levu ruku pa ako onda nesto ne stima onda stvarno ne znam.
|
eee znam onda... taj sustain ugasi lepse ce se cuti ;)
|
formula nisi dobro uhvatio h-mol i cis-mol.
Da ti mozda nije upaljena bass inverzija?(tj da d-dur uhvatis na trecem obrtaju a onda ti bas svira ton a) Jesi li poklapo stringsom sa desnom rukom preko ritma? |
Formula95
Iskreno,nema nista od tvoje svirke niti ce biti.nije to matematika,bolje nadji neki drugi hobi oz razloga sto ti imas osecaja za ritam ali sluha mislim da nemas i da je u tome problem. Znam da ovakvi komentari nisu popularni ovde na forumu ali ja samo pisem ono sto mislim.Znam mnogo ljudi koji vole muziku i znaju milion tekstova napamet al im je slon prdnuo u uvo i nikada nece mozi da budu ni pevaci ni sviraci. |
Nemoj Formula da se obeshrabrujes, palo mi je na pamet kako sam ja svirao sa 16 godina, znaci prije 4 godine i nasao sam snimak, pa gledaj na sta je to licilo...
https://soundcloud.com/marnel-agolj/...o-2008/s-MbwBR |
Možeš da uđeš i kod mene da preslušaš prve snimke :D
Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2 |
Pa jel moguce dell da si ovako svirao prije 4 godine:DOvo zvuci kao neka igracka koja se poklanja djeci za bozic ili novu godinu uz ostale slatkise hehehe..Ma nisi to ti to je neko drugi samo zezas nas
|
idem malo u off ali samo da pitam, Dell na kojoj "masini" si ovo svirao ? :D
|
hehe,ovo uzicko pola molsko pola dursko.... :)
formula,zemljak,ne kloni duhom,solo ti je ok,levu ruku jbg vezbaj,ne upadaj odma u teske pesme i crne dirke,vezbaj amol cdur,pa kad to savladas idi dalje |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org