![]() |
Ja da imam extreme sa moss board ne bi se setio za drugu klavijaturu-realno... Meni su licno moss boje zlo... Jedini prelazak na drugu klavijaturu bi mogao da pravdam kao prestiz i ili iz dosade.
Sent from S3 |
Kronos ili Extrem
Ja sam samo za dojmove pitao i napisao sam da sam mislio mjenajti extreme za kronos. Nebi mjenjo klavijturu iz nekog prestiza ili dosade ili neceg drugog kao sto su neke kolege napisale .Ja volim muziku i moji me roditelju podrzavaju koliko mogu ,ali ja mislim da bi svakom Muzicaru bila zelja imati Kronosa . Sigurno da Kronos kosta puno 2500 obicni a X 3300 , ali nesmjemo zaboraviti da za Extrem nemozes nigdje vise dobiti rezervih djelova i to je jedan razlog sto sam MISLIJO da zamjenim klavijaturu , bio sam u jednoj trgovini i pitao ih dali bi uzeli Extrem ako kupim Kronos , rekli su da nece iz tog razloga sto je klavijatura vec zastarjela i za njih Korg nema rezervnih djelova. Veliki pozdrav
|
Ado druze budi realan velika zelja je vecine muzicara i pa 3 da imaju a i kronosa,moj ti je savet da ne menjas extrime to je odlicna klavijatura jos imas i moss,ti ako kupis kronosa ruku neces moci da kupis,hocu da kazem isto ces da sviras ko i sada,bolje iskoristi novac za nesto pametnije,sa tim klavijaturama sto sad imas jos 5 godina mozes lagano svirati da ih ne menjas
|
U principu,dok god neizadje VST workstation,nema potrebe menjati svoje sintove,bilo da je u pitanju Extreme,M3,G6...... Ja cu svoj Le da menjam iskljucivo zbog nedostatka memorije,inace mi je sasvim dovoljan za rad......ima 2 MFX i jedan IFX,sto ja sasvim dovoljno da se napravi pristojno podesavanje jednog multisemple-a.....
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org