![]() |
ok je to do 200 e samo mi reci koje jartice i koji modeli
|
Recimo Presonus AudioBox 22VSL, cijena joj je trenutno 189 eura. Na tvom laptopu i softverom koji si nabrojao ce ici sa latencom od 256 a nije iskljuceno i sa 128 samplova bez smetnji. To je dovoljno za zivu svirku. Karta ima 2 balansirana (Mic) ulaza i dva balansirana izlaza.
|
ok ja sam sad sa ovim softverom sto koristim na m audio delti radio na 64 i extra mi je radilo
Dodato: a sta mislis o ovim audio track m audio |
Ako si radio na Delti sa 64 sampla, radices i na Presonusu, mada moras da imas na umu da je Delta PCI karta a Presonus USB ali i pored toga ici ce i ona na 64 sampla. Zaboravi M-Audio, nije to za ozbiljan rad.
|
Bas sad gledam neki latency chart i kaze na 128 samples na 44100 Hz 2.9 msec latencije dok na 192000 Hz 0.7 msec? na veci sample-rate manje kasnjenje. Totalno mi se ne uklapa to...:confused:
|
ok hvala ti punu cika tranzite xexe najjaci si lik ovde sa znanjem
veceras sam probao mbox digideing i nije islo na win 7 puca krci ne mnogo ali ponekad a mene to nervira zasto ta karta nece da ide za to ili ja nisam nesto to lepo namestio |
Citat:
|
oce li biti skore trans aranzera bas me zanima to cudo
|
Malo se prolongiralo jer sam se u zadni cas odlucio za Windows 8 i upravo se nalazim u fazi prebacivanja kompletnog sistema Trans Audia na tu Windows 8 platformu sto zahtjeva dosta vremena, pa racunam da cu zavrsiti do kraja slijedeceg mjeseca. Inace je trebalo da izidje u prodaju ovih dana.
|
lepo reci mi samo jer to hardver aranzer mislim ima kuciste i sve dugmice za stiskanje kao i korgovi xaxax
salim se malo ima li negde neka slika da se vidi ili demo snimak |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org