![]() |
jos nisam nista uradio tj odlucio. Nesto mi pa 800 "mrsavo" izgleda (da ne zamere kolege koje sviraju na njemu) plastika je ocajna dirke kao na casiu i plav?! mada masina ispod sve te plastike je azdaja dok PA1x izgleda VEOMA ozbiljno, verovatno je bas zbog te zavrsne reci i cena takva kakva je tako da jos nemogu da se odlucim. A da, buni me jos jedna stvar a to je da kolege mnogo vise prodaju svoje PA800 aranzere nego PA1x ZASTO???? I jos kod izbora mi je problem sto u Sky-u vise nema PA1X nece ga ni biti a PA800 ima pa ako neko zna da neko prodaje nov ili bar kao nov bio bih zahvalan (veoma) da mi javi.
|
kakve su sanse da se na pa 800 ugrade dirke od pa 1x???
|
Da pa800 ima jako lose zvucnike, al sada sa Master EQ ton je mnogo bolji,Sound je pokompresiran i mozes ga stimat kako hoces.
Mislim da pa800 sa prvi OS bio je prava katastrofa.Sad je velika razlika,pozitivna,bas sam zadovoljan. |
Ja znam samo troje ljudi u NYC koji su prodali PA1X i uzeli PA800 i sad evo
Sanel prodaje PA1XPRO da uzme PA2XPRO...da neko PA800 prodao za PA1X jos ne znam i pored toga sto znam i kontaktiram MNOGO ljude po citavom svetu. To su ipak neke bajke. |
E dragi Nedime kod nas se to evo desava.Oni koje su radili sa 1x prodali za pa800 pa sad se opet vrakaju na 1x.???Neznam sta im bi.Nije mi logicno.
|
ko o cemu baba o ustipcima ;) ja opet pitam kakve su sanse da se ugrade dirke od pa1x na pa 800 jer je po meni to njegova najslabija strana
|
A da ti uzmes PA2X jer na njemu ti je sve sto trebas, jest da je onda trilema a ne dilema al bar je prava.
|
Tesla...na nekom forumu sam citao da mogu da se "otezaju" dirke na pa800,pomocu samoleplivog olova(tegica)...i ja se spremam to da uradim na mojoj...evo ti linka pa vidi...
http://www.butoba.net/nordlead/nl2weight.html |
Ma logicno je to Korgovac-800. mnogo ljudi se razvede od svoje zene , budu sa drugim al se opet vrati onoj svojoj staroj , mozda i losijoj ali ima u njoj "nesto". Tako ti je i kod nas muzicara, vecina koja je dugo radila ne nekom instrumentu tesko se navikne na neki novi. Ja iako ne sviram na G-800 vec nekih 9 mjeseci, jos ne mogu da se naviknem na PA1xPRO i milion puta sam pomislio da ga prodam i opet uzmem rolanda.IUsto tako, ni jedan worsktation mi nije mogao zamijeniti Korg M1 nego sam uvijek novi prodavao a kupovao opet polonog keca... Ebga to je cudna stvar. Tesla, kontaktiraj Artist ovdje u BiH, jos uvijek mozes kupiti nov PA1x i Pa1xPRO ELITE. Pozdrav!
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org