![]() |
negovan90 - Demo snimci
@milos511 ok kolega, potrudicu se da to bude tako
@marko87 nisam te razumeo, snimao sam tako sto sam vodio samo jednu bananu iz klavijature u komp, pa je moguce to, zato sto ide samo iz left, mozda mora i left i right pa onda jedna banana u komp? el na to mislis Hvala na komentarima |
Da na to,izvuci 2 kabla iz klavijature da ti bude stereo snimak.
|
negovan90 - Demo snimci
A kako izgleda taj stereo kabl, dve banane iz klavijature pa da nakacim na neki prenosnik koji prebacuje na jednu i onda tek u komp, da li moze to tako ?
I marko nisi mi nista rekao za svirku... ? |
1 Privitaka
Evo kolega ovakav kabli
Fajl 5620 ti treba....Ubodes u Left i Right u klavijaturi i ovaj 3.5mm u LINE IN u komp, neki programcic za snimanje i bude sve extra. Pozdrav :) |
Ja imam kabl koji ima banane sa obe strane, ja sad pitam, da li mogu da kupim neki prenosnik sa jedne banane na dve i onda nakacim dva kabla od po 10 cm u klavijaturu, da li postoji takav prenosnik ?
|
Pozdrav druze,
Mislim da ti je milos511 napisao tacno na sta treba da obratis paznju. Meni licno se svidja kako ti radi aranzer,trileri su ti dobri ali nekako "sjeckavo" sviras.Malo to da bolje povezes i bice sve ok.Mislim da je milos na to mislio |
@Jaki okej druze, izbacicu danas neku rumbu, pa cu da pokusam tako da sviram kao sto vi kazete. pozdrav i hvala za komentar
|
Kod mene je sve pobjeglo udesno. :)
Svejedno,vrhunski odsvirano uz malenu zamjerku na mono s tim da sam shvatio poantu da si super muzičar i bez sterea. Pozz! |
negovan90 - Demo snimci
@smuchac Hvala puno kolega na pozitivnom komentaru, trudim se da budem sto bolji muzicar. Pozdrav
|
negovan90 - Demo snimci
Evo neka rumbica, ima neke greskice(cak i na jednoj pesmi mi program pojeo nesto ne znam zbog cega), komentari dobrodosli, hvala :)
http://soundcloud.com/negovan-nesa-stojadinovic/negovan |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org