![]() |
eto
eto tako je al nazalost
|
Majko mila i draga, ovaj covjek ima opasno kasnjenje u mozgu cim je navaljo ovoliko eha... a tek svirka s brda s dola... (ovo stimanje me podsjeca na sator, plasticni stolovi i stolice,pivo od pola litre,jagnje na raznju, ringispil...ojha!)
|
HAHAHAHAH
HAHAHAHAHA
|
malo se pretjeruje ocigledno.Power-mate i nema veliki izbor stimanja 5.55 ili 5.56. sranje od mixete.A dajte malo vasih primjera da cujemo pa da komentarisemo.Nego odmah proradi balkanska zajedljivost.Hajde da pocistimo ispred svojih vrata prvo a ne da omalovazavamo neciji rad.
|
Trenutno nemogu da preslusam ovaj snimak posto sam sa odmora stigao pa odma na posao :lol:
tako da se iz firme javljam ali nije ni vazno. Taj svirac PACE koliko znam i koliko sam cuo za njega je veoma dobar svirac bio,ali je covjek imao problema sa zdravljem tako da sada samo povremeno radi sa aanzerom,a sto se tice Muje covjeka sam upoznao preko Vlade (diesel band) posto je radio sa njima neko vrijeme.slusao sam ga i Live,mogu reci da je nako srednje,kao i vecina nema tu nista posebno. Svi mi nekada svjesno a vise puta nesvjesno pogrijesimo tako da nikad se nezna sta nas ceka! Pozz.... Miodrag PS: Gledao sam juce Mileta K. u Bijeljini sa Sedadom Live ako niste znali I Sedad je presao na PA800 nisam mogao da vjerujem da je mogao da se rastene sa Rolandom, i sredio ga je do daske ! ! ! kao i uvjek sto je imao cist i dobar sound :wink: |
KOLEGA DALABU
SLUSAJ LEGENDO NERADI SE OVDE UOPSTE O PEVACU I O NAMESTANJU
VEC NIJE NORMALNO DA NEKO TAKO KAKI NA HARMONICI I MISLI DAJE KEMIS: TOJE MENI SMESNO. INACE PEVAC NIJE LOS SAMO IMA 10 KG EHA. VIDI I SAM ZNAS DA U SKOLI PROLAZE DOBRI DZJACI DOK ONI LOSI NAJEBU. A STO SE TICE CISCENJA SOPSTVENOG SMECA IMAS PRAVO SVAKO TREBA PRVO DA VIDI SVOJE GRESKE PA ONDA DA KOMENTARISE POZDRAV ZA SVE KOLEGE |
Nele:Tacno je to sto kazes ali.Ali covjek nije ni ubacio taj primjeri niti je komentarisao niti je sta rekao u opste nego ga mi ovdje usrasmo.Ja poznajem obojicu i nikada za kolegu ne bih nikomentarisao kako svira,vozi auto,zakucava ekser....ili bilo sta da radi,a da njega nema.U ovom slucaju je tako.Mi kakimo a mozda on ne misli da je Kemis,pa malo je Kemisa.Mozda on misli da je Omer Pobric sa onim svojim jeftinim trilerom(ti sigurno znas vrlo dobro na sta mislim)ali Omer cio zivot uz Safeta Isovica.Jebi ga Pace i Mujo ispadose mozda Omer i Safet heheeh.Ali nisu losi momci ni jedan u svakom slucaju.Neka su oni nama zivi i zdravi a zivio i ti meni.Prvo covjek pa onda muzicar hahahaahahah
|
TAKO JE
TAKO JE
ZDRAVLJE JE NAJVECE BOGASTVO POZDRAV |
heheh
heheh pa ljudi ovo je svirka uzivo i kako cete tako komentarisati stim, ovo je snimano iz miksera, a mozda to vani na kutijama i u tom prostoru zvuci kako treba, a na snimku direkt iz miksera ima previse efekta.
Ipak ruku na srce sta god da je, malo je pretjeralo sa efektom jer muzike nestane dok se on dere. pozdrav. . |
Fakat se dere a koliko sam ja mogo do sada da skontam, ti DALABU si vazda bio pametnica pa de posto si vec pokrenuo...de ti brate PRVI postavi svoj demo...hajde majke ti ja cu odmah svoj ali objasni raji stil i sta i gdje vec sviras!!! Mozda u dijaspori, ali sa tim stimom...ovdje u BiH bi jedino mogo da prodje na Cevljanovickoj koridi i ti ti on..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org