![]() |
Naravno da ne.
|
Onda mi se učinilo da kolega ...korg
Baš to tvrdi ? Postovano sa mobilnog uređaja |
Ma ne kazem ja da one nisu ocuvane kad dodju iz inostranstva jer sam imao dve klavijature koje sam tamo kupio i stvarno su bile kao iz fabrike ali ne mogu da verujem da ljudi pricaju da G6 ima za srpsko trziste i razlikuje se po kvalitetu izrade i zvuka od onih u evropi!
|
Citat:
|
Evo i ja da se ukljucim u diskusiju...
Slicne price i informacije sam imao prilike vise puta da cujem cak i od jedne osobe koja vrsi prodaju na veliko po Srbiji,mnogi od nas je znaju ali nebih bio fer da joj spomenem ime... Kako mi je doticni rekao,postoje veliki serijski primerci koji se proizvode za Madjarsko trziste,odakle distribucija ide za sve zemlje balkana,znaci nije specijalno samo za Srbiju,i da su te klavjature proizvedene od losijih materijala.... Eto to je ta neka prica koja kruzi,a iskreno i doticna osoba se snadbeva preko Madjarske tako da... |
Naravno da postoji podela, dovoljno je i mobilne da uporedite ili lcd televizore ko je malo upućen u tematiku sa kvalitetom tehničke robe zna o čemu govorim. Možda ranije nije kod rolanda postojala takva podela ali danas je itekako prisutana u svim firmama.... pogotovo za zemlje istočne Evrope.
|
ma glupost.... svicarsko trziste je pre malo da bih se radila serija specijalno za njih..... tako i kod auta i kod klavijatura.... a to za istocnu/zapadnu europu je vec moguce
|
Dajte ljudi ne lupajte gluposti kad tako moram da kazem.
Kolega je sad spomenuo Lcd tv pa imam pitanje na to.. Gde ste vi videli da je recimo jedan model Samsunga naprimer LE32-D550 radje u dve varijante i to jedna losija za jedno trziste jedna bolja za drugo??? Ne postoje dve verzije Rolanda G6 samo jedna ni po kvalitetu izrade,a da je podela na Istocno i zapadno onda bi verovatno imala oznaku Or ili neku drugu da se zna. Sto se tice toga koliko je klav. koriscena i dali ima tragova ostecenja i u kakvom je stanju ne znam kakve to veze ima sa proizvodnjom i ovim pitanjem.. |
Vec sam napisao, to postoji kod automobila i kod velikih industrija koje se racunaju u milijardama evra/dolara i gde serije dostizu par desetina hiljada primeraka. Zdravom logikom mozete doci do zakljucka da je prosto neisplativo praviti isti model u dve varijante kad se ta klavijatura nece prodati u toliko primeraka da bi se pokrili samo troskovi inzenjeringa tih ''losijih'' delova. Besmislena rasprava oko zdravorazumske logike. :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org