![]() |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
La Alene,daj molim te broj od tog tipa da mi proda otaj sinth...Ja mu dajem PA1X+Triton Classic+svu moju opremu sasmo da imam taj sinth...to je sinth mojih snova,moja vječna ljubav...Auuu moram da ga imam...E jes tele to još svjet nije vidio...Nabaco mu funkcija i tipki,da ga Korg vidi,tužio bi ga zbog autorskih prava modela PA80...Ako imaš još koju budaleštinu samo stavljaj gore,Pozdrav!
|
"budalestina"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
A bre momci! Pre mnogo se sekirate!Rekao sam da KORGOV DISTRIBUTOR
mi je pokazao malo video i tablicu sa parametrima! Ne tvrdim da je istina 100% zatoa sto, to se moze reci kad klavir izade u prodajju. Ali ima golema verovatnost da je istina! A ta slika necu da komentiram toa e smesno. |
Gospon Biseru, a da ovo nije neki vas biser? :D
Ljudi, previse je rano da nagadjamo sta ce izaci. Cuvajte PA80tke, PA1Xove i PA800 a manite se razmisljanja o novim modelima. Kako vam nije zao bacati novac kupovinom svakog novog modela kojeg izbace, a sve daju na grame, kad i predhodni moze da obavi posao? Aranzer treba koristiti najmanje 10 godina. :wink: |
Kao prvo KORG nikako neće da izda novi aranžer sa oznakom PA2 ili PA2X...Dakle ko kaže da je ot vidio,ili da mu je to pokazo---LAŽ ČISTA...Evo kako znam...Na Korgovom forumu sam piso moderatoru koji je razvojni inžinjer u Italiji...I normalno napiso mi je samo da ne smije ništa da govori o razvoju ili novim modelima ali 100% neće biti iznaka niti PA2 niti PA2X...Eto ko ne vjeruje nek ode gore i piše mail,pa će da se uvjeri...A te tablice i knjige---to je nateg...ili je trgovac kenjo ili je jaran smislio...U svakom primjeru šteta razglabati o ovoj temi...Pozdrav!
|
adrijane u pravu si. cuvajte i sredite to sto imate. svaka klavijatura se moze sredit.
|
Kakav biser to za pa2x pa to je svjetska vijest... :lol:
http://www.korgforums.com/forum/phpB...2322133fed6d08 |
E
MA SVIRAJTE TO STO IMATE STA CE VAM BOLJE
I ONAKO SKORO NECEMO DA SVIRAMO PUSTACE MUZIKU DISDZOKEJ HEHEHE |
Pfff! Nisam jos ni ovaj Pa1xPRO odplatio niti savladao vise od 20 % a jos da razmisljam o novom modelu. Sviro sam G-800 koji je bio star 10 godina i nasviro se na njemu :) Sto se mene tice mogu ugradit u njega i motor od FAP-a i da bude all-in-one -> transporter +instrument+razglas...Dobar mi je i ovaj samo da ne crkne od muke jer je u mojim rukama :) Pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org