![]() |
prvo vozdra! Ja sam ovaj sto Alix govori, Alen! Da ti kazem jarane rasturas sa svirkom. Ali uvijek moz nesto naucit! Muzika je ko zivot, uvijek se nesto novo nauci i savlada :wink: Samo naprijed i dobrodoso na www.yu-midi.com
Pozdrav,Alen! za Alix: jebem li ti sestru od zene hajmo se nac i popit ko stoka pa na euroviziju! |
djemba druze vi od mog komentara napraviste diskusiju ti napisao sta rade korgovi ja sam prokomentarisao kako rade korgovi a ne kako sviras ne znam sta se bune odmah :lol:
|
Djemba, najsretniji sam bio kad me je neko kritikovao, i dan danas,
to me je napravilo ono sto jesam danas, da me niko nije kritikovao onda ne bi nista postigao...a ti ne valjas nista, bezi vezbaj tamo... :wink: |
Al sam glavu iskrivio cccccc...
|
Nedime da si okrenuo monitor na levo stranu ko ja i tako gledao ispravnu sliku ne bi te boleo vrat.hahahah
|
Citat:
evo ostali snimci http://youtube.com/skoricnik |
Ma care sto nerviras dzaba! Nema razloga. Da ti je znat sta sam ja sve do sad stavljo nebi se uopste nerviro! Ima nekih neka ti potvrde. A sto se klaviajtura tice uradzene su korektno svaka cast.Hajde care uzivaj!
|
Citat:
:lol: :lol: :D :D :) :) |
djemba; ne svira farba ni ritam,nego prsti sine,Da bi to valjalo treba vjezbati ili vezbati.Samo to.A kritika je uvjek dobrodosla.Zamisli ti nisi ni poceo svirati da tako kazem i novi si kako si sam rekao a vec te zaboli kada ti neko kaze misljenje.A ti vec komentarises AMZINO sviranje?????Sto je mnogo mnogo je pa bilo u shorcu ili bez shortca
|
Mislim da je snimak veoma dobar bar sto se sorca i onoga
u sorcu, tice. Svaka cast momcino, imas se cime pohvaliti, tu ti Amza ne moze ni pera odbiti. |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org