![]() |
ljudi ovo je velika steta za takvog covjeka sto je bio :cry: :cry: :cry: :cry: ..iskreno saucesce njegovoj familiji i porodici...
|
i od mene saucesce njegovoj porodici
|
I moje duboko saucesce njegovoj familiji.
|
U spomen na velikog coveka, velikog muzicara i velikog saljivdziju. Nismo se videli, ali smo se upoznali i druzili uz kaficu, obavezno NES, sladju sa mlekom. Pocelo je ovde, pa neka se ovde i privremeno zavrsi.
..................................... Kara Zvijer says: vozdra,luciano Kara Zvijer says: imal kahve Kara Zvijer says: deder i meni jednu,mrsko mi praviti Laky says: Gde si, jesi liziv ja sam mrtav, a kafa ...moze i za tebe Laky says: Kako je prosao vikend Kara Zvijer says: uvijek ziv Kara Zvijer says: dobro Kara Zvijer says: selo veselo Kara Zvijer says: hehe Kara Zvijer says: kod tebe Laky says: Ma crko sam ko pas, isao sam i na suvo u pratnju po mladu Kara Zvijer says: jesi li svirao harmoniku Kara Zvijer says: valja li mlada Laky says: ma kakva harmonika ja sviram git, samo mi fali jos 20 kila na ledjima Laky says: aa mlada ko mlada Laky says: valjda je i ona bila na svadbi Kara Zvijer says: haha ...................................... Zbogom prijatelju |
I moje saucesce njegovoj porodici.
|
EEEEEEEEEEEE :( čudan je ovaj život ,,jako čudan, čovjek se čitav život muči i bori da bih postigao nešto i da bi pružio svojoj porodici sve što je moguće i taman kad počne da digne glavu strefi ga ovako nešto,nekad se stvarno pomislim zašto onda i živimo ikako :?: .nešem dragom i cjenjenom prijatelju enveru neka je lahka zemlja i da mu bog dragi dodjeli vječni rahmet,,a njegovoj familiji podari mnogo mnogo snage jer će im trebati da ovo sve prebole i izdrže ,,,
ENVERE UVJEK SI UZ NAS I AKO NISI FIZIČKI ALI SI UVJEK I OSTAĆEŠ U NAŠIM MISLIMA DOK SMO ŽIVI :cry: |
Rahmet mu dusi :(
|
Premda sam veseo za sina,iskreno mi je žao za kolegu Envera...Dragi Bog već zna zašto ga je uzeo,i nadam se da će da bude u raju s drugim dobrim ljudima,jer ga je zaradio sa svojim djelima i svojim karakterom...Jedni se rađaju,jedni umiru,tako je bilo odkad je svjeto posto...Neka nam ostane dugo u sjećaju jarani moji,iako g alično nisam poznavo,bio je jedan najvećih muzičara u Austriji...Njegov legendarni set ENVER-KARA.SET molim da niko ne prepravlja i krade...Ako ga neko već ima,neka iz poštovanja do njega ostanu boje pod imenom kakva je on stavljo i neka svako ima na njega jedno lijepo sjećanje...Sve najbolje drugovi i čuvajte se...Pozdrav!
|
Imao sam priliku da ga upoznam licno kao i njegovu zenu djete i sestru i ovim putem nek prime moje saucesce a Enveru nek je laka crna zemlja .
|
Nisam imao priliku da ga upoznam, ali znam Envera dugo vec kao clana foruma. Moje iskreno saucesce njegovoj porodici. Steta za sve nas muzicare, bio je dobar momak i kolega!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org