YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kako ubaciti ritam u PA 50 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2196)

nikola lav 09.10.2012 13:34

hvala druze na odgovoru, ali me =ni jos trea da mi neko jednostavno pojasni kako da ubacim novi set u korg pa 50 sd...

do sad nisam nista cackao na klavijaturi pa ne znam sa i kako da uradim:D
Dodato:
zasto mi pise kao ocu load
no card,uniformated
press exit

sstipa 09.10.2012 15:54

Da bi ucitao set povedi racuna sledece
Kompletan fajl - set mora biti razzipovan - znaci obican fajl
Kada ucitavas set NIJE preporucljivo ucitavati GLOBAL osim gde je napomenuto i neophodno
PRE ucitavanja drugih - probni setova - svoj set koji je u klavijaturi SACUVAJ za nedaj boze a najbolje sacuvati ceo backup !!!

nikola lav 09.10.2012 16:36

da to ali ja kad ubacim sd karticu u klavijaturu, idem na direck sd tamo mi stoji
load, save, format i ostalo...
ja idem na load a ono mi odmah izbaci: no card, unformated i pise press exit...
posle toga se pojavi nesto load i tako stoji svo vreme i kad izvadim karticu, dok ne iskljucim klavijaturu...
a ovamo mi boje ritmovi i ostalo sve ostane isto..
skinuo sam par setova(NEXA set pa 50, TOP pa 50set......) i pokusava ih ubaciti ali uvek isto.. takodje su svi rezzipovani....

joki94 09.10.2012 17:40

prvo procitajgo setot posle odberi ritam iiii zapametigo, najdobro da si zemes poveke setovi i da si napravis eden svoj mislam tebe najmnogu sto ti odgovarat iii t.n

nikola lav 09.10.2012 20:56

prolem je kad stisnem dugme sd card i onda mi otvori load,save, format i ostalo...ja idem na load i tad se pojavi to kao da ne ocitava sd karticu..
ja pre nego sto ubacim SD u klavijaturu, formatiram je i u bacim u nju ceo folder seta... ali ovo mi se stalno pojavljuje bilo koji set da ubacim

ЂолеПФК 09.10.2012 23:20

A jel' se vidi sadrzaj sa kartice, ili ne?

Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk

nikola lav 09.10.2012 23:36

sa kartice koja mi je bila u klavijaturu vidi se.
a sa ove druge sto pokusavam da ubacim novi set e vidi se, stoji samo load kad stisnem dugne sd card..
kontam da nije mozda lose nastelovan set koji sam skinuo pa ga ne prepoznaje klavijatura....

Dell 09.10.2012 23:40

Probaj tu karticu formatirat u pa50 pa onda tek stavit setove.

makl 29.01.2013 12:15

Ovako da ne otvaram nove teme imam jedan problem u vezi sa pa 50...kada odaberem ritam odem u menu i mixer i onda mi se pojave sve komponente bubanj, bas desna strana (melodija) i sve ostalo...e sad ja nesto tu pojacam i izadem iz toga ali to ne ostane spremljeno kad opet udem u menu i mixer sve postavke su kakve su i bile.....dakle kako da spremim sve to kad odaberem....??

svirko 29.01.2013 12:46

Ako se dobro sjećam...negdje sa strane ekrana ima jedan gumb WRITE, ili SAVE.....
Znači kad poštelaš sve kako ti paše....pritisneš taj WRITE ili SAVE, i onda te pita dali hočeš sačuvati taj Style...
Nadam se da sam u pravu...hbga...ostario sam.....:D

Trenutno vrijeme na Forumu 09:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org