![]() |
Citat:
Brate, ovim si ga ubo ko prstom u bulju, ama bas svak to radi. |
Ja sam kupio mp3 player Samsung yepp ima 20gb memorije i LINE IN ULAZ ,znaci kao da je snimao neki od onih sto se bave profi snimanjem...toplo preporucujem samo 30e sam ga platio
|
Gdje ima kupit to?
|
Ovo sto Sale kaze je ziva istina. Posle pola sata svako se pojacava i govoreci da se ne cuje, a sve mu bilo OK prije pola sata. Velika mana 95% muzicara.
|
Hehe...
Tako sam jednom prilikom harmonikasu stavio mikrofon na kanal 1 a u kanal 8 samo ubacio drugi kabal bez mikrofona i rek'o mu da je to njegov... Covek je naravno, posle pola sata trazio da se pojaca pa ga lepo pustim da se pojaca sam.... Kad je "ustimao" kaze, e sad je bolje =)) |
Ti si kvaran... hahahaha. To sa pojacavanjem pojedinaca i miksom je tacno a moze da se izbjegne jedino ako se ide na visekanalno snimanje sa Direct izlaza kanala (ono o cemu sam pisao u proslom postu) a sto je normalna praksa kod snimanja live svirke. Tu pomjeranje volume fadera ne utice na level signala koji se snima posto je taj Direct Out Pre Fader.
|
Citat:
|
Citat:
|
Pozz svima, da li moze neko da mi objasni kako da snimim live svirku da lici barem na nesto, imamo miksetu DYNACOR PM 1600, vucemo 4 kabla u komp preko ovog http://www.behringer.com/EN/Products/UFO202.aspx, i to se ubaci preko usb-a u komp, imam laptop HP ProoBook 4740s, koji program da uzmem, da li mogu da snimim preko ovog laptopa, hvala unapred ?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org