![]() |
Mene samo zanima gdje ti ovdje vidis akorde LOL
Malo lakse s tim spamom ;) Poslano sa mog L500S koristeći Tapatalk |
Ne spamujem, nego gledam sta su pisali ljudi, i nesto mi se ne slaze... Kako gde vidim akorde?
|
Ko to peva kraljicu iz D mola da mu skinem kapu?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ima ih koji pjevaju, ali nije u tome stvar...
Dragonball, upozorio bih vas da pripazite šta pišete po forumu, jer ste ovdje relativno nov član i ako sami ne ispišete akorde bolje od naših članova ovdje, onda nemojte ni kritizirat kako akordi ne valjaju. |
Citat:
|
dm............
Umoran od noci C.......C7..F..... slomljen od zivota gm........... na mome odelu C.........dm... tragovi od kise dm............. javi se ljubavi B..........A7.. ja ne mogu vise Ref. dm........B.....C-dm. Otvori mi svoja vrata dm...........C...C7-F. ja sam covek koji kuca gm..................... verni sluga sto te moli gm-dm.................. zarobljenik sto te voli C...........dm-B-C-dm ti kraljice moga srca dm........B.....C-dm. otvori mi svoja vrata. Evo akorda :) P.S. Ja je pevam iz dm. :) |
Majstore, sad bez zajebancije...znas li ti razliku izmedju tona i akorda ?
Poslano sa mog L500S koristeći Tapatalk |
Pozdrav Belmo, ja mislim da je mislio na one akorde za forspil koje je daca91 napisao. :) Mozda su ga poslje toga note forspila zbunile ....
|
Auuu ljudiii... Ja jos gledam nesto mi ne pije vodu... Auuuuu, koji trip. Izvinjavam se. O.o
A tonovi forspila su: u jbt, ne mogu da se setim tacno tonova posto to mehanicki sviram... Poredjas prste od D do A i ovim redosledom: 1,5,4,5,3,5,2,5,3,5,2,5,1,5,3,5, pa ponovis od C do G... Sve bele dirke: D A G A F A E A,F A E A D A F A. Mislim da sam ubo, s obzirom da je na slepo... P.S. Izvinite jos jednom na nesporazumuuu:) |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org