YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Nova Yamaha PSR A2000 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20267)

alenmo 16.10.2011 11:02

sto se tice flash memorije tih 64 mb ce se koristiti za ucitavanje tog prosirenja znaci koji je po vasem izboru bilo da je to balkan prosirenje ili neko drugo koje ce biti u ponudi...

licno sam testirao balkan prosirenje i mogu vam reci iz prve ruke da ce u tom setu biti uglavnom svi semplovi koji se koriste u nasoj muzici a oni se naravno mogu kombinovati sa fabrickim soundovima...jedan od semplova ce biti i tzv balkan drum kit koji zvuci stvarno realno i profinjeno

Enzzo32 16.10.2011 11:08

Alene,javi kad bude dostupna.Enco je.Pozdrav

alenmo 16.10.2011 11:12

dolazi krajem mjeseca javim ti odmah..pozdrav

djukapfc 19.10.2011 14:06

Alene moze jos koja informacija sa tog tvog testiranja balkan prosirenja? :D

nicic 19.10.2011 23:28

Nova Yamaha PSR A2000

Na sajtu Yamaha*************(smem li da stavim celu adresu) mogu se preslusati interni stilovi i delimicno elementi prosirenja Balkan mislim na nase domace stilove.No i pored najbolje volje nisam jos saznao velicinu u megabajtima pomenutog Balkan prosirenja i ostalih koji ce se pojaviti u prog daji.Ovo je narocito vazno jer ce prosirenja moci da se ucitavaju i u model PSR S 650.Ako neko sazna ovaj podatak neka se ovde oglasi.Hvala.

yamahapassion 20.10.2011 23:08

Sad sam presusao onaj demo balkan prosirenja, najvise me odusevio onaj ritam ciganija dvojka uradili su ga do yaya. Steta sto joj nisu ugradili pravi sempler nego samo tu podrsku za ekspanziju, sa semplerom bi to bila druga prica, ali onda je to vec tyros.

tyros2 21.10.2011 03:09

Kolega,ako sam ja dobro razumio oba aranzera i A2000 i S650 imaju opciju lodanja samplova!

I onih od Yamahe i licnih!

Unaprijed se izvinjavam ako grijesim!

Pozdrav!

PS:Konacn ojedan pravi potez Yamahe na "srednjim" aranzerima!

alenmo 21.10.2011 10:49

nema mogucnosti loadovanja vlastitih semplova nijedan od tih modela vec samo orginalnih ekspanzija koje ce yamaha dati besplatno...
balkan prosirenje(ekspanzija) je uradjena dosta raznoliko i izabrani su najbitniji semplovi koji se koriste za nasu muziku a naravno mogu se kombinovati sa fabrickim soundovima

tako da s obzirom da to nije top model kao tyros 4 ili korg pa3 ovo ce biti jedna vrlo zahvalna klavijatura za sve tipove muzicara sa vrlo prihvatljivom cijenom !!!

tyros2 21.10.2011 22:27

Auuh "bem" im politiku!

Hvala Alene na informaciji!

pozdrav!

zukae 24.10.2011 17:53

Evo otprilike na stranim stranicama cijena za psr s650 je između 750 i 800 eura. Bez obzira na te ekspanzije, vjerovatno ce klavijaturu nekako osakatit. Budući da sam planirao naredne godine novu klavijaturu, vrijedi sačekati pa vidjeti šta se dobija sa s650.

Trenutno vrijeme na Forumu 02:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org