![]() |
e sacuvaj Boze, najveci odlaze, laka mu zemlja...
|
Strašno.Veliki gubitak za našu muziku.Neka mu je laka zemlja.
|
Neka ti je laka zemlja prijatelju :(
Dobar covek, dobar saradnik, odlican muzicar, ostace zapamcen i njegovo ime ce biti zapisano u analima balkanske i svetske muzike.... Od cetvrtka su na "tockovima", Beograd, Bec (tada je skoknuo i do Minhena) i odmah se vratili do Beograda i opet na svirku i eto sta se desilo :( Nije voleo da ga neko vozi, zato je samo on vozio svoj kombi i samo ga je umor sustigo :(( U kombiju je bio izmedju ostalih i moj drug i sugradjanin Nikola Kitanovic, oni su prosli sa laksim povredama... u toku dana treba da ga dovezu iz BG pa ce detaljnije informacije da mi da. Mada to sad i nije toliko bitno jer nam je otiso jos jedan vrstan kolega :(( |
Neka mu je laka zemlja.I mene je ovo stvarno pogodilo,ne mogu da vjerujem.
|
Evo i ja sam tek sad cuo...neka mu je laka zemlja! LEGENDE NIKAD NE UMIRU
|
:(
|
nek mu je laka zamlje
|
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato: Neka mu je pokoj duši,i vječno će živjeti njegova slika u oku. Postovano sa mobilnog uređaja |
Znaci nema tih para, otvaram studio i necu vise da se petljam sa tezgama, ovo je strasno, toliko sam premoren da to nije normalno, za malo nisam napravio sranje sreca u gradu pa sam blizu kuce... !!! Ovo je obavestenje i nauk za sve muzicare, pazite se dobro i ako ste umorni bolje spavanje u kolima nego ne daj boze ovako nesto!!! Slava mu !!!
|
Нека му је лака земља,почивај у миру легендо!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org