![]() |
Hvala vam mnogo kolege! Mislim da za neko vreme bice mi dobra kombinacija koju mi je dao kolega x3meSRB, pa za neku godinu nadam se da cu uzeti neki korg kao pa800 ili tako nesto ;) :D! hvala vam puno na vasu pomoc !
|
drugar va76 i nemas greske, a bices zadovoljan sigurno...
;) |
Roland g800 je velika klavijatura i nema svoje zvucnike, boje joj nisu nesto ako hoces bolju svirku moras kupit i solo klavijaturu..prema mom misljenju bolji je roland va-76
|
definitivno va 76....zbog starosti naravno na prvom mestu....ostalo se zna...;)
|
imao sam sve gore navedene klevijature i em 2000,i va 7 ,i va76(gw 8 niam imao ali znam sta je) i ja ti najtoplije preporucujem va 76.to je ozbiljna sprava da ti nista nezafali ida se nigre nepostodis.G 800 je prevazidjen po pitanju zvuka .va 76 je mnogo cistija klavijatura po pitanju zvuka
|
ja sam uvijek bio za mladje generacije klavijatura va76 ipak bih uzeo
|
tesko da ces i sa ijednim od navedenih rolanda biti zadovoljan sa solo bojama, pokusaj G600+le. G600 pamti 8 Usera i moze tu da se upakuje i 15ak NASIH ritmova a faabricki su svi iskoristivi tako da ti je to najeftinija opcija da profi zvucis. G800 zaobidji iz vise razloga pozz.
|
Ne zaboravi da mu kazes da g600 nema tockic za brzinu.... i ton generator je isti kao na g800.... va76 je ipak malo naprednija sprava, ove iz g serije zbog starosti je vrlo tesko naci ocuvane....
|
I g600 nema sinhro stop,sto zna veoma da zafali.Sa va 76 mozes da radis bez problema.Imas na netu skimke te klavijature pa se uveri sam
|
Va 76 je odlicna klavijatura.Imao sam je deset godina i prodao sam je a da se nije ni jednom pokvarila.Izmedju ostalog je jako zgodna za rad i prvi Rolandov model sa touch screenom.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org