![]() |
Mi baksis i nedelimo, nego damo gazdi kafane i jos 50-ak evrica iz dzepa pa nek se gazda uklapa sa nama :D :D :D
|
a budala,dje ce vaditi pare u restoranu,to se kod kuce podijeli,
|
Da li je moguce da i Mirko Kodic padne na foru.......? hehe
Nije prica bas tako isla.......hehe |
Ovo je uzas.. za pare se gine i za pare se ubija.. al smesno mi je kad samo pomislim kako je mozda izgledalo kad je vlasnik restorana zgrabio pare sa stola pa begao =))
|
a sta reci na ovo... kriv si cim nisi njihov
|
O tome je nedavno i Šerif Konjević u jednoj emisiji govorio. Ima para, al i tuča obavezno, ganjanja, policije....svašta i oni dožive!
Evo da se i ja pohvalim sa jednom anekdotom, nama su/je na jednoj svadbi netko maznuo bakšiš! Dok je darivanje mladenaca bilo spremimo novce sa mixete sa strane ispod predajnika od mikrofona, odemo van zapaliti, odmoriti se, vraćamo se para nema!! Hehe, svašta... Sreća nije bio velik bakšiš!:-) |
hehe, mozda su mladenci ukrali da bi vam s time platili gazu ;)
|
Mislim da bi se vlasnik restorana nakon toga zapitao..." A gdje mi nestade moj lokal??":D:D
I nema toga koji bi me spriječio u tome... |
Pozdrav za kolege muzicare :)
I ja malo da se pohvalim, IMA NAS SVAKAKVIH :lol: Radio sam male mature, osnovne skole u elitnom hotel parku u Novom Sadu koji drzi predsednik FK Vojvodina Buturovic-Bata Kan-Kan... Znaci sve vrvi od obezbedjenja i kamera, i neko mi drpi USB iz fantoma g6 i kompletan set, a bez USB-a sam mrtav covek, strasno :( to su deca 8-mi razred! ili je osoblje u pitanju? ali opet razmisljam, ,,Sta ce nekom moj USB,,??? Sreca pa imam sve na kucnom racunaru tako da sam pazario nov USB i vozi misko :D |
Pozdrav svima
Evo nekog zakljucka iz price o kradji - drzati sve kuci u kompu radi nedaj boze , pa ako maznu fles ili sd ima spasa a kad vidis da ti se motaju oko kljave ili opreme hvataj za gusu dok nebude kasno ! |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org