![]() |
Citat:
Niti sam zeleo koga da uvredim niti bilo sta zlonamerno da napisem. moja prognoza je bila takva a pobedio je zasluzeno Pratizan. |
@Dell iskuliraj malo i pusti da u normalnim-civiliizacijskim okvirima razgovaramo o najvećem derbiju na prostorima bivše nam države i stvarima koje su se dešavale!!!
Ako smatraš da kršimo pravilnik briši postove i banuj! Samo prije toga razmisli da smo i mi mogli da pročitamo tvoje postove i prepiske u temi "Vaše fotografije" na stranama 176, 177, 178 koje apsolutno nemaju veze sa dotičnom temom i pri tome nemaju baš nekog smisla, pa možda da i njih izbrišeš!? Takođe kolegi @mirandess-u da kažem da napisati: "jao kad je partizan igrao u mostaru protiv "Zrinje" ahahhaha letili su i ljudi i stolice brate" je prilično neukusno jer je recimo na toj utakmici bilo i razbijenih glava, polomljenih rebara, pendreka i svega onog čega ne bi trebalo biti na stadionima, čak je jedan navijač ostao bez prsta!?:confused: P.S. Od srijede JNA nosi novi naziv! Zove se "Park Prinčeva"(see Princ Tejgo) :D |
DOMINACIJA!!!
Zemlja, voda, vazduh! Fudbal, košarka, odbojka, rukomet, hokej, vaterpolo!!! Hvala ti, hvala ti, Crno-Bela ljubavi... |
Posto je ovo muzicki forum da odgovorim u tom maniru ;)
,,Draze nam je nase nista,nego vase sve'' |
Naravno, zato mi i imamo kompleks... B-)
P.S. Tole ostani :D |
Mislim da je ovo san svakog partizanovca..:)))
Imamo vise osvojenih titula, vise pobede u derbijima, pustimo malo i oni da se raduju..:)))) |
Gdje sam ostavio pendrek...hmmmmm... :lol: :lol: :lol:
|
"Lijepi dani mog Djedinjstva":p
Dodato: Greska"Djetinjstva" |
Malo da uozbiljimo stvari da ne bi bili banovani, Dell preti, hehe ;)
Politicari su uspeli u onome sto su hteli, umesali su se u sport i stvorili drzavni projekat Partizan. @negovan Pustili bi ih da se raduju da je to normalno osvojeno, ali u fudbalu je posle finala kupa i njima jasno kako uzimaju trofeje, a za sve je kriv Tole lopov. Malo da prosirim, on covek sve radi da unisti srpski fudbal, gradi neke fudbalske centre, neke palate fudbala, a na stadionima oronule tribine, kad ne igraju Zvezda i Drzavni projekat ima po 250 ljudi na stadionima. A za Bari, mi bar imamo sta da pamtimo! Neko pamti Tokio i Bari, a neko Timok i Fljamuntari! |
Kad pogledam ovu sliku stvarno se vidi da je tacna tvrdnja: Drzavni projekat! ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org