![]() |
Stvarno si upravu. Odvojit cu svake sedmice da nesto ubacim novo. :)
|
Evo da ja kazem koju, secam se kada sam ti pre dosta vremena na jednom klipu na youtube dao kritiku da ti prstored nije bas najcistiji, i da obratis paznju na repeticiju prstiju. Malo sam to uradio i namerno, posto su te svi hvalili, i zivo me interesovalo kako ces odreagovati na dobronamernu kritiku. E, tu sam video da si pravi muzicar i pravi profesionalac. I pre svega skroman covek koji ume da saslusa druge i da prihvati neciju sugestiju i napravi analizu da li je to stvarno tako. Jako mi je drago sto si odreagovao tako, a ne kao jedan broj samozivih "muzicara" koji bi me oterali u p.m. Zbog takvog dentlmenskog ponasanja ti skidam kapu, jel se to moze retko sresti. A sto se tice snimaka, vidim da si popravio to sto ti je falilo, jel znam da si ustvari pijanista, i da ti nije bilo lako u pocetku kada si se sreo sa narodnjackim trilerima. Sada mogu za snimke reci, svaka cast, sviranje perfekt. Samo tako nastavi, i ostani uvek takav karakter.
|
Yamahapassion, bas ti hvala na tom tekstu sto si napisao.
|
bravo momce,lepo sviras,samo tako nastavi!!!
|
Evo jedan novi snimak, nesto na brzinu, nista ekstra...
<iframe title="YouTube video player" src="http://www.youtube.com/embed/_cW30QgfQjg" allowfullscreen="" width="480" frameborder="0" height="390"></iframe> Demijan |
svaka cast, poslusao si moj savjet jednom davno da ne koristis orijentalne trilere stalno i ispravio si ;)
|
Hvala ti. Ponekad zabrljam, ali trudim se da bude sto pravilnije. Treba vremena da se lose navike otklone. :)
Demijan |
Dobro si odradio Sanju :) Svaka cast ;)
|
Bravo Demijane, Sanja je ispala vrh, super odsvirano
|
Super sviras druze ovo zadnje mi se najvise svidja svaka cast...Pooozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org