![]() |
e jesi mi sad pomogo....
|
Hm ima onaj , ima ovaj .... , probaj da je nekako popravis , mislim da je zalepis !!!!
|
ee kolega sta da ti kazem ja sam sinoc imao isti peh s tim da je moja pukla prilikom transporta dirka C. Ja sam uspeo lagano sekundarnim lepkom da je pohvatam i odradio svirku jbg.sta da se radi.Da sam bar neku prislonio nebi mi ni bilo krivoooo,ovak.
Danas cu da proverim u Artistu BL.pa cu i ze tebe:)da pitam sta kako. E ali mene brine sto mi sinoc rece kolega odmah zvao majstoraa pa mu rece ovaj da se mora cjela oktava mjenjati sto mi je malo nelogicno ili stvarno mora ondak ce i cjena biti paprena pa ako ima ko kakvu informaciju hvala hvalaa!! pozdarv |
Citat:
Zabranjeno je stavljati linkove ovde.Pogledaj na oglasima,ima klavijatura. Ostavicu ti link na p.p. |
kolega proverio sam u Artistu imaju dirki komad kosta 10km ili 5eur,plus zamena mada mi covjek rece ako si malo vican nije problem da ih sam zamjenis,a iz iskustava zanam da za teko neke intervencije uzimaju oko 20 km ili 10uer.Ako se ne snadjes javi ma resicemo nesto.
Ps.a sledeci put cemo neku ciciu da prislonimo pa nek pukne i aranzer hiii :) pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org