![]() |
Jesil bogati skino melodiju?...Svaka čast potrudio si se jarane.Još malo i pravićeš veliku kompeticiju muzičarima u Melbournu :wink: ...Pozdrav!
|
Hvala Almire :D
Ma kakvu melodiju, ja poslusho malo onu od JOKI10 sto je on snimio, nikad tu pjesmu nisam cuo prije, a svidja mi se uffff!!! Pa ja eto moju malu verziju sklepo. :) |
Svaka
Ljudi ja bi ovo zabranio da mogu :evil:
|
grabovac037
mozete li reci sta ste htjeli s tim reci? |
Graba,ja mislim da su mnogi članovi na ovom sajtu stavljali svoj material i snimke na SpeedShare ili Youtube i s tim se pohvalili,i ne vidim zašto Emir to nebi napravio...Ja ne vidim zašto se ti s ovim buniš,niko ti ne brani da i ti nešto snimiš a staviš...Pozdrav!
|
ima svakakvih ljudi. :roll:
Emire samo napred,ide ti dobro i samo tako nastavi imas potporu od mene i od ostalih clanova pozdrav |
Problem sa midi fajlom
Zdravo svima i veliki pozdrav za sve ucesnike.Pishem iz Makedonije,a problem je u tome sto kad sam pustio midi fajl pesme Cesarica na mom KORG-u PA 50,negde na sredini pesme fajl se prekinuo a na displeju se pojavilo 1_NO SONG.To je vec drugi put kako mi se to desava,pa bih zamolio da mi neko od Vas da neko objasnenje ako je imao isti problem.Hvala Vam unapred.
|
Nista
Bas nista nisam hte reci samo napred za trud i rad
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org