![]() |
**
@Armin...
Nadovezao bih jos ovo...setnja pre dorucka ..na prazan stomak ..i u toku stenje jedno 3-4 cigarete da izdimis....pa posle toga preskocis rucak.. =))=)) Jedes malo ,skidas salo,pa da vidis sta ti ostalo.. Zezam se naravno... najcesce se ta sprava koristi samo u pocetku dok je interesantna pa se sklanja jer zauzima mesto i skuplja prasinu....mi smo je kupili polovnu od komsinice jer ona ,,nema vremena,,..pa sad ne stoji kod nje pokriven vec kod nas u podrumu :lol::lol: |
Jos da dodam posto niko ne spomenu prije setanja jedna casica rakije:)A stvarno ja to sobno biciklo ne bih nikad vozio...kosto rece neko bolje pravo biciklo pa napolje,a i zbog lijepih zenski da parim malo oci dobro dodje....Pooz
|
pa neznate vi to iskoristiti... vidis u mene zena kad hocu kahvu skoci na biciklo i vozi i meni prokuha voda za kafu... :))
|
:lol:Znaci ti si nekako prikljucio to sobno biciklo sa sporetom i proizvodis struju....Prava ideja jbt.Kako si se samo toga sjetio?...bravo
|
hvala drugari na dobrim savetima pokusacu nesto da uradim...valjda? pozadrav svima
Dodato: hvala drugovi pokusacu nesto da uradim ...valjda? pozdrav svima haha,,, |
Joj, kad bi samo mogao nekome da poklonim moj sobni bicikl, da mi ne pravi krs u kuci. Jos ja letio da kupim digitalni, da mi meri kilometre, milje, potrosene kalorije, puls, budala... Kako sam ga kupio, seo sam svega 3 puta na njega, i odustao, i sad skuplja prasinu... Mnogo sam se puta zeznuo, poletim pa kupim nesto beskorisno, a ovo je ubedljivo najbeskorisnija stvar sto sam kupio...
|
Ima uvjek kome treba:lol:Samo ti posalji pa da odem na pijacu da to prodam i popijem te pare=))
|
Zelim da demantujem sve koji su pisali u ovoj temi!!!!!! ;)
Sobni bicikl je veoma korisna sprava! Jednostavan trenažni bicikl je još uvek najpopularnija i najkomfornija sprava za aerobni trening i lako je shvatiti zbog čega. Za svakog početnika trenažni bicikl je savršeni instrument za postizanje dobre forme. Trenažni bicikl se prenosi pomoću transportnih točkića, i svako može da ga pomeri. Vožnja trenažnog bicikla vraća vam sećanje na dane kada ste vozili bicikl sa decom iz komšiluka. Ne zauzima mnogo prostora, zahteva malo osećaja za ravnotežu, a za uzvrat nudi efikasan trening za svakoga - od početnika do ozbiljnog profesionalca. Iako, većina u prvom trenutku pomisli da je sobni bicikl namenjen treningu samo donjeg dela tela, to nije u potpunosti tačno. Okretanjem pedala sobnog bicikla angažuju se najveće grupe mišića, koje se nalaze u predelu nogu. To zahteva da srce snažno pumpa krv čime se trenira celokupan kardiovaskularni sistem, ubrzava metabolizam, putem znoja izbacuju toksini i poboljšava celokupno stanje organizma - kako zdravstveno, tako i estesko. Savet je da uvek vežbate koliko vam prija. Ukoliko radite premalo rezultati će izostati, ukoliko se preopteretite, možete izazvati kontraefekat i osećati se iscrpljeno i umorno. Zbog toga, vežbajte umereno, u kontinuitetu i uživajte. Samo tako ćete doći do željenih rezultata. A usput moze da se koristi kao civiluk!!!!Vi stvarno nemate pojma koliko jakni,mantila,salova,pantalona i ostalih odevnih predmenta moze da stane na toj spravi!!!!!! =)) Nemoj da ti padne napamet da kupis to!!!!Imam u kuci celu teretanu koja skuplja prasinu!!!!I neznam sta cu sa njom!!! |
Cena je oko 100 evra. Dobra stvar , ali treba redovno koristiti.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org