![]() |
Cira - Fenomenalno mrzim tu pjesmu :mad:
i ostale novokomponovane pjesme (cast izuzecima) |
nije zivot jedna zena je bila "moja" pjesma, medjutim frekvencija narucivanja te pjesme od strane raznih idiota povecavaju tendenciju da ista vise ne bude "moja" :lol: :lol: :lol:
|
EEjjj ljudi,sta me ovaj nas kolega Vex nasmeja do suza ,majkemi.On je tako iz srca,ali simpaticno -nervozno opisao te pesme da taj njegov odgovor smatram za jedan od duhovitijih na ovom forumu u poslednje vreme.Neznam coveka ali kad sam to procitao setio sam se onog Strumfa sto je stalno bio nervozan i nije nista voleo!Ha-ha-a,brav Vex!
|
Hehehe,pa nisam bas toliko gundjalo :D ,ali stvarno sam post iz dushe napisao,te me pesme bas nerviraju ...zaboravih ,sto je rekao d3llbQy_DM "medjutim frekvencija narucivanja pjesme" dodaje na moj spisak : A tebe nema,Miljacka, lijte kishe,jesen u mom sokaku...
|
Jutro je; Dijana Ljubavi; Skoro 90% novokomponovanih;
Meni je najgore kada je drustvo u dobrom stimungu i onda neko trazi neku pjesmu koja ama bas nema nikakve veze niscim.....e ta mi onda bude najgora! Recimo sviras Sevdah i onda neko dodje i kaze "Ajd onu od Dare BubaMare" Jaoooooooooooooo!!! |
Citat:
|
sota,kafana je moja sudbina,luckasta si ti,mali mrav....stalno ih traze,a meni odmah nije dobro..i od vecine grandovih talalajki,e od njih mi se dize kosa na glavi)))
|
meni rece cale tako kad ti te bzvz naruce, a jos ne placaju ti im samo reci a jaoo pa kud bas tu najskuplju :S ae da popunimo spisak, dobro me podsjeti na dijana ljubavi, neka neka nek se zna, odavno vise ne placem zbog tebe, joj ano joj anice, seoska lola (zadnje 4 vi iz Srbije rijeeeeeeeetko jako rijetko svirate, kolege iz Hrvatske i BiH znaju zasto su dosadne ) onda prvi poljubac, sad odoh majko, ko te ima taj te nema, ali pamtim jos itd :)
|
A brate kad mi dodje neko i naruci ali pamtim jos, e onda moze da mi uprska cijelu vecer, pa onda kad dodje dio ali pamtim jos pa ono publika ponavlja (jos, jos, jos) aaaaaaaaaaaaa puco bi a pogotovo kad dodje pozdravi je pozdravi pa ono eh da mogu poslati joj pistolj, pistolj da se ubije, u tom trenutku cesto razmisljam da se okanim muzike :lol:
A ovo sto kolega d3llqy rece potpisujem za slavonske, vjerovatno radimo u istom regionu ;) |
upravo tako :) ocito je isti region, ja sviram inace sa Skenderima i Davorom Kozulom po danu svatove, a ti gdje i skim sviras?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org