![]() |
|
Ovo je jedina pedala koju Behringer ima u ponudi. Koliko ja znam, ona radi kao expression, imaju je moji prijatelji...
Ja ti ipak preporucujem Korgovu. Pozzz |
Povezivanje EXP-2
Da ne otvaram novu temu postavi bih pitanje ovde pa ako neko zna bio bih mu zahvalan na odgovoru.Mogu li se povezati dvije klavijature na expression pedalu sa jednim kablom?Mislim da se napravi jedan kabal koji će ići u pedalu a na drugom kraju da ima dvije stereo banane koje će ići u dvije klavijature.Da li je neko probavao tako da spaja i da li funkcioniše tako?Pozdrav!!!
|
@ aco2005
Da ste se potrudili da pročitate ovu temu od početka videli bi šta može i kako može |
Imas i ovu Yamaha FC9 ,oko 100evra je
|
Ova poslednja je malo skuplja ali je dobra,sa senzorom.Ima i FC7 ali ne moze da radi kao ekspresn a malo je jeftinija.
|
Posto je vule rekao da postoji ovlasceni servis za boss opremu, da li mozes da kazes gde se tacno nalazi?
|
@ Negovan
Na početnoj strani imate baner-reklamu ROLAND PLANET,oni su zvanični uvoznici i distributeri za BOSS i Roland,javite se njima i uputiće vas na traženo mesto |
Hvala svima na savetima, ova Yamahina, mi je malo skuplja :) Videcu jednu od ove dve, Korgovu ili Behringer.
A jel zna neko gde u BG-u ima da se kupi ova Korgova exp-2, zvao sam neke radnje, uglavnom imaju Behringer, a Korgovu slabo. Pustite mi na PM, da ne reklamiramo mozda se naljute modovi :) hvala |
Danas sam kupio KORG EXP-2 pedalu, pedala je odlična, olakšava posao samo tako, a radi za sve pare. . . Imaju na lageru a koja je prodavnica u pitanju imaš na pp. :)
bolje dodaj malo više nego za Behringer i uzmi korg, bolja u svakom polgedu potpisujem. . . :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org