![]() |
@Dare82
Ja sam isao u osnovnu muzicku u periodu 2001-2007, i naucili su me taj prstored. Koliko mi se cini, i u Rakicu, i u Terzicu i u Fakinu je napisan taj prstored. Pozdrav |
Onda ima dva nacina!
|
Slazem se sa tobom Dare da imaju dvije vrste.
Kao kod dugmetare harmonike ili harmonike sa bariton basom. Postoji C i B grif. Jedan od odozgo na dole,a drugi od dole prema gore.;) Pozz... :) |
ja sam pitao za standard basove, nemam neku klasicnu harmoniku s konvertorom, inace samo je bitno da su ova dva prstoreda pravilna, pa kako kome vise lezi, vrijeme ce pokazat sta ce mi biti bolje :) npr neko svira kromatsku sa cetvrtim prstom na Bb, a neko pak podmetne palac na A pa na Bb ide s trecim, dakle kako kome pase vise, hvala vam sto se podijelili sa mnom sve ove prstorede ;)
|
Javi mi se na mob.***************,Imam knjigu sa ljestvicama,unutra imas sve tonalitete i skale sa prstoredom i desne i lijeve ruke za harmoniku a imam i knjiga za klasicnu harmoniku.Pozdrav
Korda:D |
@ Korda
A zašto se ne potrudite pa podelite to sa ostalim članovima...skenirajte i ubacite u download sekciju,verujem da bi i ostali to voleli da imaju? Hvala |
Nije problem,ali nemam skener,a niti imam nekog poznatog da mi iskenira:mad:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org