![]() |
Postoji problem kod mene...:rolleyes:
Ja iskreno nemam pojma gde mi je ugovor sa provajderom i ne znam koja mi je mail adresa na njihovom serveru. Cale je potpisivao ugovor a ni on ne zna koji je mail... Ne znam sta da radim...:(:confused: |
Sjetices se kad se n mognes vise ovdje prijaviti=))Salim se malo i ja sam se jedva sjetio kako sam prvi put kod provajdera napravio email...pooz
|
Ja isto, imam adsl vec godinu i kusur dana, a nikada nisam ni pokusao da udjem na mail, ne znam ni koji mi je nick...
|
@dalibor jarmina
Vi koji ste aktivni na sajtu ćete samo videti da ne možete da pristupite nekim stvarima, i tada ćete znati u čemu je problem. To NEĆE značiti da ste banovani, samo da treba da uradite ovo o čemu se priča. :) Oni koji ne znaju koji im je mail kod provajdera, i tome slično, najjednostavnije je da nazovete njihovu tehničku podršku, i oni će pomoći. Ko ne zna kako da kontaktira podršku može da mi se javi, i ja ću rado pomoći. :) |
...
ok hvala!
|
Sta da rade oni koji nemaju e-mail adresu kod svog provajdera?
Konkretno,ja koristim wireles adsl od komsike :D preko telekoma a imam otvoren nalog preko ptt ciju adresu i koristim! |
Pitaj komšinku da ti da :)
|
Moze taj ptt, ako je aktivan, jer i to je adresa od provajdera. :)
Mada, mislim da je tvoj mail u nalogu ispravan? |
ja imam aktivan yahoo mail, koristim ga svaki dan normalno, i preko tog mail-a sam na forumu... koliko sam razumeo ja ne trebam da menjam nista? od telekoma koristim adsl vec dve godine i vise, a nemam njihov mail tj nikad nije ni bio u ponudi... bio sam na njihovom sajtu, i pretraziovao sam, dosao do zakljucka da ako hocu njihovu mail adresu da moram da placam mesecnu pretplatu, sto mi bas nikako ne odgovara...
|
To nije tačno!
Lično sam bio korisnik telekomovog ADSL-a, i ynam da telekom svojim korisnicima daje mail adresu! Po svim svetskim standardima je svaki provajder dužan da svojim korisnicima obezbedi uslugu email-a. U Srbiji je ovo kao obaveza čak i zakonski regulisano. Provajder ne dobija radnu dozvolu od RATEL-a ako nema sopstveni domen na kome svakom svom korisniku može dodeliti email adresu. Dovoljno je pozvati korisničku službu provajdera, i oni će pomoći oko svega što je potrebno. :) Ali, da... Nema potrebe za izmenom aktivne adrese, a tvoja jeste. :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org