![]() |
Evo ja sam sto se tice Korga Pa50-60-80 i njihovih ritmova i boja.
|
I ja cu pomoci koliko mogu, za Korga naravno, jer njega i imam i razumem se u te stvari...:D
|
Akciju podrzavam potpuno!
Probem je shto je, dok se ne predje na novi server, to malo tehnichki teze izvodljivo. Nisam siguran koliko bi server podneo da nekoliko ljudi u isto vreme skida i proverava veliku kolichinu materijala. Ja se iskreno nadam da ce setup vps-a, koji sam vec registrovao, biti gotov shto pre, tako da uskoro mogu da preselim ceo sajt. To cete znati i sami kada bude obavljeno, pa tada mozemo da krenemo sa ovom ekoloshkom akcijom kako treba. :) |
Odlicno! :)
Dok se to ne odradi, trebalo bi da podelimo ko bi koje sekcije sredjivao. Ja sam zainteresovan za semplove (tacnije PCG I KMP sekciju, ne mogu setove jer nemam tritona), i za ritmove PA500/800/2X. Pozdrav! |
znaci da sam potrefijo temu i da se mnogi slazete da treba neki reda da se zna u download sekciji
pozz |
Ja sam par puta nasao set za pa500 u koj su ucitane semplovane boje, i posto nema semplove boje ne rade..... tako da to vise uopce ne funkcionise kao set. Jedino sto se moze iskoristiti od njega su ritmovi :S
A za duplikate ritmove sta da se kaze vec..... ima ritmove koje ima skro u svaki set, a neko ga izbaci iz set i ponovo uploaduje kao ritam. I naravno ako treba neka pomoc... racunajte i na meni .... i onako provodim dan pred klavijaturu i kompjutera, mogao bi da budem od neku korist :) Pozdrav |
Citat:
druze milane, znam i ja za tu problematiku - a da se to primeti dovoljno su vec 2-3 nedelje clanstvo u forumu pa vec znas sta se dogadja :) svako poboljsanje foruma je dobro pa sam i ja takodje za to - skoretov predlog uz tvoj je dobro resenje tog problema. naravno bi i ja voleo da pomognem tamo al nazalost ne koristim "jos" ni jedan od navedenih aranzera tj. nikakav ... jedino u rubrici "razni programi" gde mogu malo biti aktivan. mene najvise smetali neki uvredni komentari pojedinacnih forumasa koji upravo ni nisu clanovi ovog foruma jel osim tih komentara u downcentru jos nista nisu napisali u forumu. i to bi trebalo malo da se spreci. nije smesno kad neko ubaci svoj material a drugi ga vredja sto mu se ne svidja. pozdrav svima |
pa bas tako kolega grandia ali treba biti na forumu da vidis sta se dogadja a ne samo visiti po downloadu nije..a i to vredjanje mi je stvarno preko glave a niko nije postavio bas kompletnog svog seta koji je uradjen od nule pa da i mi malo prekomentarisemo....bilo bi isto dobro da se nekoko napravi "blokada" u down centru tipa da moras skupiti odjedjen broj postova na forumu da bi mogo skidati fajlove posto je registriranih 9.000+ clanova statistika pokazuje da je aktivnih preko 1000 a ja tih ljudi nigde nisam zasledijo a znam da nas ima nekih stotinjak koji pisemo i pisemo i pomazemo
svi znamo o cemu se radi na celom svetu svi znaju za forum yu-midi koji daje djaba sve sto ti treba je samo da se registrujes i opici po downloadu:D pozz |
Jediti nacin da se pregleda sve ljepo to jeste
- Downloadati sve sa te kategorije -- Pisati koji su slicni setovi/ritmovi. .. Uzet ce vremena, ali bice super za server da rasporedimo :) |
Ali da bi krenuli dalje, treba očistit i ovo postojeće.
Tu ima barem 60% duplog materijala |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org