![]() |
E moj Vlajkane...Zašto bi davali tolike pare za servis i neke vragove kad nekad čovjek sam može nešto da popravi...Evo da ti kažem po istini ja kad sam odnio svoj PA50 na popravak (a znao sam da je stvar u šalteru kad se pali sintisajzer jer me je od samog početka zahebavo odkd sam ga kupio) bio je kod nih puna 2 tjedna...I pazi to-kad sam ga dobio natrag i pito onog trgovca šta je bilo s njim,kaže meni frajer "ma ne vem,ena elektronika je šla" (to znači:"ma ne znam neka elektronika je otišla")...Eto ti majmuna i trgoca a nema ni jednog zapisnika od opravljenog servisa...Hajd da ne odužim opet...Pozdrav!
|
.. ma znas da sam se samo salijo.. :)
danas ako cevek nebi uzeo mnogo sta u svoje ruke, bankrotirao bi placajuci servise, jer nema vise onog kvaliteta sto je nekad bilo.a zalost u svemu tome je, sto su mnogi serviseri obicne seronje sto pojma nemaju i ljude bez imalo srama lazu i debelo im naplacuju svoj "strucni" rad. nego...reko ajd da zezam malo tebe i Kresu :D :D :D |
:lol: :lol: :lol:
Vlajko prijatelju, rađe plaći sa mnom :wink: Inaće ako nije potrebno ne otvaraj synth. A kad nešto ode, ako se imalo razumiješ u elektroniku obavezno pogledaj da te u servisu ne oderu. Inaće do sada sam si uvijek sam mehaničke djelove na klavijaturama sam popravljo, kao npr. lom tipke, izmjena ekrana, izmjena gumica, šaltera, utikaća i sl. Čak sam i sam popravljao (ne mjenjao) flopy drive kad mu je gumica za pogon pukla. I sad da imam ploću sam bi riješio popravak u roku 15-tak minuta. |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org