YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Novi Korg Pa800EX (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13377)

bokivelik 17.03.2010 22:36

....

Pa mislim da su stavke koje pruza ovaj EX vrlo primamljive. Htedoh raci pogodnije za live svirku. A sa druge strane pak ko se vec navikao na stari model nisu mu potrebni ovi dodaci. Sve u svemu mislim da je marketing korg-a da privuce paznju sminkom.
Uzgred zna li se cena ovog sivog korga Pa800ex?

Millan 17.03.2010 22:41

Cenu ne znaju jos ni u Libanu, a ni u Siriji...:lol:

milan_lekic 17.03.2010 22:46

ma to je opet neka orientalna verzija...nigde nema najave da uopste postoji to je neko prefarbao Pa800 ehehee

roki 17.03.2010 23:21

koliko sam uspio da prevedem sa jednog turskog foruma i koliko sam razumio da ce biti moguce sa novim softwarom da "stari"pa800 cita 128 mb ram a da ce novi imati standard 128mb koliko je to tacno neznam!

evo ovo je sa prevoda:
Bio sam samo još jedan u stranim forumu poruke sam prijevod. Kada alat nije krivotvorina u neto malo istraživanja nastaje. SIRIJA već KORG Disbritörü Music Gear, otvorila odjeljak za PA800EX Tipkovnica sekciju. 128MB RAM je standardna, ali mislim da ove karakteristike bi trebale biti dostupne u Pa800. Pa800 novi softver može nadograditi sa 128 MB RAM-a. Nakon elite interesima kao Pa1X Pro Extended modela svibanj biti u Pa800. Kao ne-model Pro Pa2x opcionalno dodatni ne-Puni Pa800EX'de svibanj biti alat. No, službena izjava da nijedna tvrtka već Korg Music Gear tvrtke već je pripremilo prezentaciju dijela. Detaljne informacije otkrivene na Frankfurtskom sajmu.

Ace 17.03.2010 23:50

A zasto na oficijalne Korgove web sajtove jos se nista ne spominje za ovaj pa800ex? Nije imalo ni najavu nego se ovako od jednom pojavio negde na bliski istok?!

drakan 18.03.2010 00:09

Gdje ima dima, ima i vatre. Ja mislim da ovo nije sprdancija i da će biti nešto od ovoga sigurno.:D

Millan 18.03.2010 01:18

Pa, ja lepo napisah da je to lokalizovana verzija i da se ne proizvodi u Italiji, zato i nema obavestenja na Korgpa.com.:) I Pa500 Turkiye se prvo pojavio u prodaji pa su posle tek stavili obavestenje na sajt. Inace te lokalizovane verzije se prodaju samo u "lokalu", odnosno na podrucju za koje su i pravljene, tako da cisto sumnjam da ce biti ovaj EX da se kupi kod nas. Jedino ako neki komsa ne radi u Siriji ili Libanu, pa da ponese kad krene na godisnji...:lol:

Boki_ns 20.03.2010 23:01

Slazem se sa kolegom Milanom..
Dakle, to je "varijanta" Korga za Turke, Arape.... Verovatno ima malo dodatnih funkcija ( arapska skala... ko na PA 500) , ali kontam da i to kosta... ;) I da , da je izasao bio bi na oficijalnom sajtu KORG. Do tada .... MJAU=))

saki_123 20.03.2010 23:46

1 Privitaka
da ne skrecem sa teme a vidjeo sam i novi pa3x

CraZyKORG 21.03.2010 00:08

:S:sad::| Ne mogu da verujem! :( Sad sam se smorio...........
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Trenutno vrijeme na Forumu 17:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org