![]() |
....
Pa mislim da su stavke koje pruza ovaj EX vrlo primamljive. Htedoh raci pogodnije za live svirku. A sa druge strane pak ko se vec navikao na stari model nisu mu potrebni ovi dodaci. Sve u svemu mislim da je marketing korg-a da privuce paznju sminkom.
Uzgred zna li se cena ovog sivog korga Pa800ex? |
Cenu ne znaju jos ni u Libanu, a ni u Siriji...:lol:
|
ma to je opet neka orientalna verzija...nigde nema najave da uopste postoji to je neko prefarbao Pa800 ehehee
|
koliko sam uspio da prevedem sa jednog turskog foruma i koliko sam razumio da ce biti moguce sa novim softwarom da "stari"pa800 cita 128 mb ram a da ce novi imati standard 128mb koliko je to tacno neznam!
evo ovo je sa prevoda: Bio sam samo još jedan u stranim forumu poruke sam prijevod. Kada alat nije krivotvorina u neto malo istraživanja nastaje. SIRIJA već KORG Disbritörü Music Gear, otvorila odjeljak za PA800EX Tipkovnica sekciju. 128MB RAM je standardna, ali mislim da ove karakteristike bi trebale biti dostupne u Pa800. Pa800 novi softver može nadograditi sa 128 MB RAM-a. Nakon elite interesima kao Pa1X Pro Extended modela svibanj biti u Pa800. Kao ne-model Pro Pa2x opcionalno dodatni ne-Puni Pa800EX'de svibanj biti alat. No, službena izjava da nijedna tvrtka već Korg Music Gear tvrtke već je pripremilo prezentaciju dijela. Detaljne informacije otkrivene na Frankfurtskom sajmu. |
A zasto na oficijalne Korgove web sajtove jos se nista ne spominje za ovaj pa800ex? Nije imalo ni najavu nego se ovako od jednom pojavio negde na bliski istok?!
|
Gdje ima dima, ima i vatre. Ja mislim da ovo nije sprdancija i da će biti nešto od ovoga sigurno.:D
|
Pa, ja lepo napisah da je to lokalizovana verzija i da se ne proizvodi u Italiji, zato i nema obavestenja na Korgpa.com.:) I Pa500 Turkiye se prvo pojavio u prodaji pa su posle tek stavili obavestenje na sajt. Inace te lokalizovane verzije se prodaju samo u "lokalu", odnosno na podrucju za koje su i pravljene, tako da cisto sumnjam da ce biti ovaj EX da se kupi kod nas. Jedino ako neki komsa ne radi u Siriji ili Libanu, pa da ponese kad krene na godisnji...:lol:
|
Slazem se sa kolegom Milanom..
Dakle, to je "varijanta" Korga za Turke, Arape.... Verovatno ima malo dodatnih funkcija ( arapska skala... ko na PA 500) , ali kontam da i to kosta... ;) I da , da je izasao bio bi na oficijalnom sajtu KORG. Do tada .... MJAU=)) |
1 Privitaka
da ne skrecem sa teme a vidjeo sam i novi pa3x
|
:S:sad::| Ne mogu da verujem! :( Sad sam se smorio...........
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org