![]() |
Već sto puta je bila slična tema na forumu,
kopa1x je starija klavijatura korg pa500,800,2x su novije, i pa1x ne može u potpunosti da podržava sve iz tij klavijatura. Mogao je do o.s 1.6 (pa800) |
Na par foruma sam procitao da je navodno moguce ucitati os 2.0 za pa800 na pa1x,pa bi sam tim pa1x mogao da prepozna i 2x32Mb rama. Da li je iko pokusao da izvede i da je pritom bilo uspesno?
|
Ne verujem da je to moguce.Ipak mozes li mi reci na kojim si forumima to procitao,valjalo bi istraziti malo.
|
Nisam ni ja nesto ubedjen da moze,ali vidim da postoje takve teme,pa se nadam da neko zna nesto vise o tome,neko ko je pokusao ili uradio,a ne neko ko ce pobiti ovu ideju i ako nije tako nesto pokusao. *************************** |
Nije dozvoljeno linkovati druge forume :mad: , protiv je pravilnika Yu Midi Org..... Učitati samo global iz druge klavijature zna da pravi problem, a učitati ceo OS.... od toga nema ništa....
|
Napravih gresku u neznanju,ja se izvinjavam,ubuduce nece biti takvih ispada... sto se tice os,kao sto rekoh ni ja ne mislim da je moguce,ali me zanima da li je iko pokusao?
|
Pokušavali su ... prenosim njihova iskustva, ,,ne može" . Kako god, da imam spravu koja je kvalitetna kao Pa1x .... ( imam Pa600 ) ne bih razmišljao o takvim poduhvatima. Bolje i 32MB na takvoj klavijaturi nego 96 MB na Pa600 ( što se tiče same izrade i kvaliteta dirki i ostalog..... ) Da ne pravim glupa poređenja, Pa1x (pro) je svojevremeno bio vrhunski aranžer a Pa800 nužno zlo..... Dan danas kada vidim Korg Trinity, oduševim se,.. Koliko ima ram memorije ? ..... U to ime svi kupuju Le. Zbog rama??? Tako je. Pa ne može i jare i pare.... Ili Pa3X ili to ti je što ti je....
|
Hvala na odgovoru,zadovoljan sam sa pa1x,znam da memoriju mogu da prosirim do 96mb i to ce me kostati oko 200€,ali bih bio zadovoljan i sa 64mb,pa ako moze ovo,mozda mi vise memorije ne bi ni trebalo,kako god...
|
Citat:
Preppravku radi jedan lik iz sela pored Leskovca on je provaluo foru da preko EXP slotova doda jos 2x32 mb a standardne slotove ne dira. E sad nemojte mi traziti broj na pp jer covek je prava seoske dzudza, dao sam pre br kolegi sa foruma ladno se iscima sa drgog kraja drzave a ovaj ga zajebe. Tako da ili cepaj tako kako je ili kupuj noviju. |
Meni si dao broj.... nema od tog nista, mislim da je samo provalio foru, a nema pojma da to uradi. I ja sam vec odavno odustao od toga i zadovoljan sam sa 32mb.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org