![]() |
3 Privitaka
Evo samo da potvrdim slikama to sto sam govorio u prethodnom postu ;)
Pozz |
Citat:
Imam par pitanja u vezi AKG resivera, -da li uz modul TM40 se može koristiti resiver PRO FLEXX, -s' obzirom da u ekipi već koristimo PRO resiver(sa jednom antenom) pretpostavljam da se mora voditi računa da drugi resiver bude sa različitom frenkvencijom? -gdje u Srbiji, Bosni ili Crnoj Gori kupiti TM40 eventualno sa PRO FLEXX resiverom? |
@Burli
-da li uz modul TM40 se može koristiti resiver PRO FLEXX, AKG preporucuje SR40(pro i pro flex) resivere uz TM40.Cak i stara SR serija je upotrebljiva uz TM40. -s' obzirom da u ekipi već koristimo PRO resiver(sa jednom antenom) pretpostavljam da se mora voditi računa da drugi resiver bude sa različitom frenkvencijom? Kod kupovini PRO resivera moras se odluciti za jednu od 3 ponudjene FIX-frekfencije a kod PRO FLEXX resiverima mozes manuelno menjati 3 frekfencije:812.800 MHz - 813.100 MHz - 813.800 MHz. Pozdrav i izvini sto kasnim odgovorom P.S.na koju frekfenciju vam radi TM40? |
Hvala na brzom odgovoru, pretpostavio sam da modul može raditi sa oba resivera a pitao sam samo iz razloga što me ljudi ubjeđuju kako TM radi samo sa PRO verzijom, valjda nemaju PRO FLEXX u ponudi...:mad:
Sad mi je jasno oko izbora frekvencija a ovaj većpostojeći TM radi na 710,400 Mhz Pozz |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org