![]() |
Ti josh imash onaj 9000?
Nisam mislio da cesh ga toliko zadrzati, obzirom na to da se, uglavnom, sa Korgovima igrash... Dakle, Miodraze, spremaj gostinjske sobe! :lol: |
E bash mi treba jakih momaka!
Upravo renoviram stan tako da mi je svaka pomoc dobro doshla. Momci nemorate nishta da nosite ja cu da ce pobrinem za alat :lol: chekic,macola i to :lol: hajde pozurite tek sam poceo a mogu ja malo i da sacekam! |
Miki sada o Yamahi mozes da pircas sta hoces zato sto renoviras, jer nema vece kazne od renoviranja stana :D hahaha
@Vaxter Da, jos uvjek imam ovaj PSR9000 :D. Imam i Triton-a LE kojeg sada stalno koristim i ne znam kako sam bez njega mogao ranije da sviram. Imam i PA80 jos uvjek, jednostavno ne mogu da se odvojim od i jednog aranzera kad su stvarno oba dobri na svoj nacin i vrijede novca. Trenutno sam narucio ****** bubnjeve za Emulator X koji imaju PSR drum mapping, pa cekam da mi to stigne i da vidim hoce li mi se dopasti. Ako mi se svidi onda definitivno ugradjujem PC u PSR9000. Ako mi se ne svidi, onda necu ugradjivati a PA80 cu da koristim sa Mini PCom. I PA80 i PSR9000 su odlicni za rukovanje jednim PCom, samo sto na razlicit nacin rade, samo je stvar navike a nema tu nikakvih prednosti. |
Naravno...
Sve se to, manje-vishe, svodi na isto... Ja se sad neshto merkam da pazarim Le. Najgore je shto se sad muzikom bavim chisto za sebe, pa mi se ne daju pare. Postacu k'o Miodrag! :lol: :lol: :lol: Elem... Pobrisao sam sve postove vezane jazz-ov post. jazz, jedno je ici u offtopic sa bzvz prichama, a drugo nastavljati o drugoj pro temi. Vec si otvorio jednu temu, i drzi se nje! @marco U zavisnosti od nachina hvatanja akorda, koji je odabran na klavijaturi, kombinacija C, Cis, D moze da predstavlja i Dm7... |
Znam vaxter da c,cis,d moze da "proizvede dosta toga", i da sve to zavisi od fingering moda. Ali nisam hteo da ulazim u to, nego sam vise hteo da pohvalim yamahu :)
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org