![]() |
Ja koliko vidjeh,Korg X5D se poceo proizvoditi 1996.godine.
|
@Sejox Tako bi moglo biti, a ja se ne sjecam da sam ga vidio do 2000-2001. godine.Ali to je to...tad se sviralo na Kawai K4, Roland XP10...
|
23 godina? da li si siguran da je to stvarno x5d?
klava je negde 1993/94 proizvodjena, znaci, matematicki oko 16 godina ...:lol: ako je original kutija, tu bi trebalo da bidne i original CD sa EDITOR za kompu tj. X5D. taj program bi ti mnogo olaksavao rad i nastelovanje novih boja/performansa za X5D ... nemoj da kazes komsiji da imas taj EDITOR :lol: malo sale pozdrav Dodato: zaboravio sam .. imamo i mi ovde neki editor ;) http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=3607 |
onda sam se ja malo zeznuo možda je 13god.:D :D
al hvala svima na odg.kad ga kupim,onda cu da okacim taj program na download;) |
koliko ces da mu das love za tu klavijaturu? :) ako nije tajna...:D
|
bravo doktor, dobro pitanje ... al pokusaj to na engleski da tumacis .. how much love ... =))
|
250eur...
dali je previše???il netko nudi jeftinije?? hvala:) |
evo ti moja za 80 evra,samo joj moras zamijeniti gumice...20 eura je po skali ja mislim...tj. 20 x 5 =100+80=180 eura...
|
uff .. cena nije losa. al po meni nije ono da se osecas da si napravio "super kupovinu/pazar" ... pokusaj da skines barem 50 evra ... to je samo moje misljenje ...
ako imas dovoljno vreme do odluke, sacekaj malo vise da jos neko od kolege daju svoje preporuke i savete pozdrav |
ma ima vremena do 12mj.tak nisam još skupil pare...ak neko ima da prodaje korg x5D neka se javi na pp,do 130eur..jer tolko trenutno iam:D:D:D:D
bitno da je ispravan |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org