![]() |
Weltmaister Diana 120 basova, stoji već 7-8 godina na tavanu, danas sam vidio da nema ni kaiševe :rolleyes:, da imam nekog majstora u blizini rado bih je odnio da vidim isplati li se ulagati u nju ili da je prodam na "staro gvožđe"?!
Inače planiram od januarske zarade da uzmem recimo dobru Guerrini harmoniku... |
pigini super bayan sirius :)
|
Dallape 140 basova,'"82.god.i od pre dva meseca Guerrini champion 120 basova ''76.god.
|
Hohner Imperator IV
Weltmeister 80 basova (na basovima piše stella, crna) Paolo Soprani (neznam model, neka elektronska) Weltmeister 60 basova (isto na basovima piše stella, samo crvena) Pigini P45 deluxe |
Ballone Burini Professional, stara 10 godina, original italijanska, rang Superior II, perfektna :)
|
Hohner Morino 5BS sa 2 reda solo basova
|
Posedujem instrument koji je za mene neprecenjiv zbog mnogih razloga...U pitanju je WELTMEISTER SUPITA njemačka koncertna harmonika koja z amene ima ubiotačan zvuk...Stara je najmanje oko 30 godina ako ne i više,pošto sam je "dobio" od jednog penzionera kojem je stajala na tavanu preko 20 godina odkad mu je sin umro...Za nju sam namontiro sve lustere po stanu,popravio štekdoze i šaltere,doplatio 400eur i sad nema cjenu...Zvuk ubitačan,par piskova polomljenih na registru piccolo ali i to se da srediti...Fenomenalna harmonika koaj ima dušu i zvuk,nebi je dao ni jednu Guerrini ili Dalape...;)
|
Roland g-800 :D
Nemoj te se ljutit! Wltmeister Diana nije Bog zna sta al kupi baksis! |
neku Deliciu od 80 basova,ofarbao sam joj meh i registre u crno,pa je malo lepsa B-)
|
Ja imama Paolo Soprani super paolo lll, veoma staru,i veoma tesku,petoglasna,dupla kabina,15+ 7 registara,bijele,sada vec zuckaste boje.Za mene, pored svoje vrednosti,ima jos i vise licnu emotivnu vrednost kod mene je 21g,sa njom sam prosao i Kanadu i rat,izbjeglistvo,"ozenila" me,kupila mi i korgove i jamahe i dinakorda i sandkrafta...E da nas samo posluzi zdravlje i da nas manje kicma zeza.Veliki pozdrav svima!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org