![]() |
Zelim srecu i BiH i Srbiji i Hrvatskoj i nadam se pobjedama...sta reci vise-sve ste rekli. Ostalo je jos samo gledati...:)
|
BiH gubi 1:0 , hebiga
EDIT: Auuu, koji slobodnjak, u milimetar, svaka cast ;) 1:1 |
Oooooooo, majku mu.........
Pa već 2:0!!!!!! Auuuuuuuuuu, majko moja............ |
Meni ne radi doma TV grrr... Jel zna ko sajt gdje se može gledat tekma?
PS:izgubićemo :D |
3:0 , katastrofa, ko zna koliko ce ih jos do kraja bit, jeste da je teren klizav, ali nikakvo opravdanje, kako cujem Srbija 1:1, svaka cast, Bosna je mogla i pobijediti, imali su i previse prilika
EDIT: 4:0 JOS JEDAN EDIT: 5:1 utakmica gotova, svaki komentar je suvisan |
Boga mi pr'nuse u cabar i jedni i drugi i treci...
|
Moji ne samo da prdnuše, nego se i usr..e!!!!:mad:
I to dobro, debelo...:mad: Još kad slušam one glupe komentatore, kako smo mi bolji od svih...oče mi se ..... E, 'bem ti napuhavanje naše..... :mad: |
Citat:
sto se hrvatske tice, mislim da protiv onakve igre engleza, bilo koja druga ekipa ne bi puno bolje prosla. |
BIH = super igrala veceras
Za Hrvatsku nemam rijeci, totalna igra slaba. Za Srbiju neznam kako su igrali, . Pozz. |
Hvala Rosetiju na poklon-penalu, žao mi je francuskog golmana što ni kriv ni dužan zaradi crveni karton, ovaj bod je kao kuća, naši i dalje sami odlučuju o svojoj sudbini, dovoljno je u oktobru dobiti Rumune u Beogradu ili Litvaniju u zadnjem kolu u gostima i otići kao prvoplasirani iz grupe što je fantastičan uspjeh!
Inače muka mi je bila slušajući "stručne" opservacije "Ingrid" tj. Marka Pantelića na RTS-u... P.S. Uhvatim X na Srbiju i Bosnu, keca na Engleze, dvojku na Srbiju(21) i padoh na Saudijskoj Arabiji koje povede u 89-om da bi prilima gol naravno u 90-om minutu od "silnog" Bahreina...:mad: |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org