YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Pitanje za moderatore (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10095)

Vule 14.07.2009 11:58

@ E.R.O

Naravno da možeš...za to postoji i tema...izvoli pročitaj Pravilnik i tutorijal o Demo Snimcima i postavi svoju temu...Sretno

@ Gjoko

Sad sam "zavirio" u tvoju temu sa Demo Snimcima i vidim da si uredno obrisao sve snimke sa Houndbite...zašto to?

Zanima me na osnovu čega možemo potvrditi autentičnost svirke ako snimci ne postoje,a ja se baš potrudio da pronadjem ono kolo u MIDI formatu što si rekao da si odsvirao?

kreso 14.07.2009 12:47

@ Gjoko

Jeli, a zašto provociraš admine. Eto, ja ću ti reč zašto ti je zaključan demo ? Zato jer je to "keksa", i u DEMO sekciju stavljaj samo isključivo svoj autorski rad, a ne prefarbane matrice. Da nije istina, nebi materijal mico s Hundebite-a.
Eto, dat ću ti još jednu priliku ... obrisat ću taj tvoj famozni DEMO, i imaš priliku da postaviš svoj rad nanovo, ali isključivo vlastiti rad. Ukoliko i ovaj bude matrica, nemaš pojma koliko češ da se hladiš. razmisli, posebno ja obožavam "keksaše", pa bi radi ovog mogo i do godinu dana da papaš banane :mad:

tesla 14.07.2009 14:27

Za gjoko
Otvori novu sekciju sa TVOJIM snimcima prouci pravilnik dobro jer sledeci put nece biti nikakvih upozorenja za postavljanje fajlova vec ce ici ban i to na duze

Za E.R.O.
Naravno da mozes postavljati snimke SVOG benda.

dalabu 14.07.2009 14:47

LJudi puno je 4 moderatora na jednog @djoku??? Ja se ubih citajuci sve iste postove i obavjesnjenja obrazlozenja i razjasnjenja....

tesla 14.07.2009 14:59

puno je samo kad biju...

milanceshow 14.07.2009 17:59

@E.R.O
Ti mozes da postavis snimak svog benda u kom sviras...........

@Gojko
Obrisacemo tvoju temu sa demo snimcima pa ti otvori novu,ali ovog puta postuj pravilnik jer ces u suprotnom zaraditi trajni BAN sa sajta yu-midi.....

ERKOOO 14.07.2009 18:12

Mislim da je dalabu u pravu...oglasila su se 4 moderatora i svi u sustini isto odgovaraju!

milanceshow 14.07.2009 18:19

Mislis ERKOOO?

Vule 14.07.2009 18:22

@ Dalabu
@ ERKOOO

Tačka 23 Pravilnika kaže:

Ne komentarišite rad Moderatora

Ukoliko imate primedbi na njihov rad kontaktirajte Administratora putem privatnih poruka ili na admin mail (admin@yu-midi.com).

...

grandia 14.07.2009 19:02

au bre .. ce ovo da bidne neka pobuna?

mislim da je ovaj problem veoma brzo i dobro resen. eto drug gjoko je dobio sansu da se rehabilitira i sigurno nece istu gresku 2 puta uraditi ...

moderatori su dobro to izpeglali i nije bila nikakva frka. bravo!

@gjoko, eto ja da ti se zahvalim barem za one harmonike koje si stavio za download sekciju ... =D>

ajd kreni iz pocetka gjoko i ubaci nesto u tvom novom demo-snimci cosku, i buraz ostavi bre te midi-fajlove, ako si ih koristio, sigurno nisi neki pocetnik pa ne trebaju ti. eto gore od mene sigurno ne mozes da sviras, ja sam onaj zadnji koji vodi kolo :">

ja bi predlozio da ovo sto pre zaboravimo i da krenemo dalje na forumaski rad (kad bi sad znao sta mu to dodje ...:lol:)

pozdrav svima!

Trenutno vrijeme na Forumu 13:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org