YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Tehnike i teorija (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Kolo mercedes!!!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10015)

BoleroBend 07.07.2009 22:21

Citat:

Originalno postovano od ognjen-ogy (Post 93251)
kao prrvo u životu nisam čuo da onako radi pa50, a kao drugo, čovjek jednom ili 2 puta za 4 minuta " pritisne " neki akord, a tamo bas razvaljuje, što je nelogično,

znam skontao sam da ne menja akorde, mada pogledajte kao menja varijacije, ne znam kako to moze u song play-u, a i gori mu styleplay a ne song play. lampica mu navodno ide u ritmu..mada..ne znam
a normala mu radi 50-ka nista specijalno.

da li neko za pesmu sa treceg snimka?

svrakan 07.07.2009 22:53

Pobegli smo od teme,snimak koji je postavljen nije tema nego Kolo Mercedes.
Trebas poceti od laksih kola,Mercedes da se odsvira kako treba,kako ga Sinisa svira nije bas prosto,vec sam prvi triler je komplikovan,a na ovom snimku ga decko ne svira kako ide.

Dennis 08.07.2009 01:43

ovaj ritam je napravljen u style works od midi fajl , prvo je u cubasis ubacio i skino solo u onda u style works stavio i napravio ritam , mogu to uraditi jedan dan pa staviti na download

pozdrav

sinisa35 13.07.2009 16:34

gdje mogu da postavim snimio sam kolo mercedes dok sam svirao totalno sporo da sve mozete cuti svaki triler ako nekoga zanima?pozdrav

Dell 13.07.2009 16:43

mozes postaviti snimak tako sto otvoris temu sinisa35 demo snimci i tako sto ces uplodati snimak na www.goear.com ili www.houndbite.com , ali moras se registrirati prije

Milos_Ivkovic 18.10.2009 01:19

Citat:

Originalno postovano od muamerboss (Post 93086)
posto znam neka dva kola ali slabo skroz,nekako mi mrtvo zvuce zamolio bih vas da mi kazete jel tesko ovo kolo za nekog ko nije mrtvi pocetnik a ni profesionalac.srednja zalost :D

Korg pa50 Mercedes kolo 2
You need to upgrade your Flash Player

Mercedes kolo je u sustini prilicno lako mada ako si pocetnik mislim da ga neces moci navezbati tako sto ces gledati po youtube ili slusati audio snimak (jer neces moci da cujes sve) a i prstomet ce biti problem. Ako zelis mogu ti poslati usporeni snimak (midi, samo desna ruka).. Pozz

muamerboss 27.11.2009 14:06

moze naravno....posalji ako ti nije mrsko!!

Anadinsuljic 27.11.2009 16:48

cao raja i mene cisto zanima onaj prvi triler na mercedes kako se izvodi

Dare 82 27.11.2009 19:10

Prvi triler je a-g-a,drugi g-a-g-fis-g.Pre trilera ti je prvi ton E to znas.

sinisa35 30.11.2009 23:23

mislim da taj prvi triler a- g- a svira samo na pocetku u sporom dijelu a kasnije u tempu da ga ne svira nego samo preleti predudar na ton a poslije tona e (g gis a). a drugi je ok g a g fis g tj vezani trileri dvojka g a g + predudar fis g. pozzz

Trenutno vrijeme na Forumu 09:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org