![]() |
Ama nije on odsjekao 4 prsta nego samo jedan :lol::lol::lol::lol:
|
Zato sam mu i reko da mu trebaju najviše dva tako da ima još dva fore za odsjeć s tim da jedan ne smije bit palac... :D :D
|
Citat:
|
Poceo ponovo da me zub boli:rolleyes:pa stvarno je dosadan..Ima da ga se rijesim pa kako bude:)
|
Opet? :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Opet:D
|
Poslednji put mi se desilo u novembru 2011. godine da spojim 3 vikenda da ne sviram nista, pa mi se to desilo predhodna tri vikenda. Od sutra krece posao, mart i april solidno puni, ima zaokruzenih datuma i maj i jun... Sve je to uredu, ali 3 vikenda za redom bez posla... Lepo sam jednom predlozio da se februar ukine i da ne postoji kao mesec u godini. Rasporedicemo tih 28-29 dana po ostalim mesecima, nece niko ni da primeti. Svaki februar ista prica. Kolege, dignimo se protiv februara! Mogu macke da budu bezobrazne i u januaru i martu, ne mora zbog njih svi mi da trpimo.
|
Mislio sam da ne pisem nista al eto... Evo vec drugi mjesec bez ikakve svirke a prosla je bila za đabe ilitiga humanitarna tj. u dovrotvorne svrhe na kojoj je crko visokotonac u jednoj kutiji...
Sviramo 8 marta u jednom restoranu,jutros zvao gazda... Oslo je sve u mp3... :( Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
A ja se uvek razbolim dan pred svirku... Ne da sam besan, nego ujedam!
Sent from S3 |
Pevaš li Vex, ili samo sviraš?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org